Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2014: Informácia pre zástupcov médií

Tuesday, 08. 07. 2014 - 09:30, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec 2014: Informácia pre zástupcov médií

Rovnako ako bez jazdcov, organizátorov, či samotnej trate sa najväčšie slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - XXXI. Dobšinský kopec nezaobíde ani bez zástupcov médií. Práve pre nich bola spustená na www.dobsinskykopec.com sekcia „médiá", v ktorej všetci zainteresovaní nájdu akreditačný formulár, ale aj zásady akreditácie novinárov a ručenie zodpovednosti, práva a povinnosti akreditovaného novinára.

Tibor Szabosi;gh7p4869.jpg

Napriek faktu, že uzávierka akreditácií je až dňa 18.7.2013, odporúčame všetkým novinárom, ktorí majú záujem jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - Dobšinský kopec 2014 navštíviť, podrobne si tieto dokumenty preštudovať, vypísať, podpísať a čím skôr zaslať organizátorovi mailom na adresu: media@dobsinskykopec.com, alebo mmajlath@gmail.com

http://www.dobsinskykopec.com/sk/media

Včasnou akreditáciou predídete zbytočnému časovému stresu, alebo prípadnému neakceptovaniu akreditácie, ktorý by mohol nastať v momente, ak by ste túto povinnosť riešili na poslednú chvíľu.

Ďakujeme za porozumenie

logo-dk.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri