Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Majstrovstvá Európy v Dobšinej s podporou KL Racing a Jenewein Group

Wednesday, 09. 07. 2014 - 14:00, Public relations   

Majstrovstvá Európy v Dobšinej s podporou KL Racing a Jenewein Group

Dobšinský kopec patrí medzi najprestížnejšie a najpopulárnejšie preteky do vrchu, a to nielen u nás. Už budúci víkend 19.-20. júla sa v malebnej obci Dobšiná stretne pretekárska smotánka tých najzaujímavejších mien domáceho, ale aj medzinárodného významu. K organizácii podujatia sa už po tretíkrát za sebou zapojí aj žilinský KL Racing Team. Tentokrát sa k nim pridá aj spoločnosť Jenewein Group.

Tibor Szabosi;h7p6644-1.jpg

Práve Jenewein Group - významná poradenská spoločnosť so zameraním na konzultácie strategického manažmentu, patrí už dlhšiu dobu medzi dôležitých partnerov tímu KL Racing. Dobšinský kopec navyše zdobí už tretíkrát za sebou status FIA Majstrovstiev Európy v pretekoch do vrchu, ako ôsme podujatie tohtoročného seriálu.

Tibor Szabosi;h7p8866-1.jpg

V sobotu 19. júla o 9:00 vyrazia vozidlá do prvej tréningovej jazdy. O 13:30 pokračuje sobotňajší program druhým voľným tréningom. Dve ostré jazdy v nedeľu 20. júla si posádky aj diváci vychutnajú v rovnakom čase, teda o 9:00 a 13:30.

Na jazdcov čaká adrenalínových 6 810 m trate s 30 zákrutami a s 397 m výškovým rozdielom medzi štartom a cieľom pretekov.

kl-racing-reklamni-partneri-2014low-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri