Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Campana má za sebou prvý test s Mini WRC (+ videá)

Saturday, 06. 08. 2011 - 11:48, Katarína Ďurecová   

Campana má za sebou prvý test s Mini WRC (+ videá)

Pred pár dňami sa na internete objavila informácia, že talentovaný Korzičan Pierre Campana sa vďaka podpore FFSA zúčastní dvoch rally s Mini WRC a už má i naplánovaný test s týmto autom (viac sa dočítate v tomto článku). Dvojdňový test má už Campana za sebou, prečítajte si jeho dojmy s prvých kilometrov za volantom WRC špeciálu a pozrite si i dve videá z jeho testu.

Campanov dvojdňový test sa odohral v oblasti Alès-Cévennes na juhu Francúzska vo štvrtok a v piatok. Vo štvrtok najazdil Campana s Mini WRC 94 kilometrov, počas ktorých si zvykal na auto. V piatok ho v rámci samotného testu čakali i jazdy so sponzormi a hosťami jeho tímu a k štvrtkovým 94-kilometrom tak pridal ďalších 40.

Prvé - dlhšie video z Campanovho testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

http://www.wrc.com/;

„Tento týždeň bol veľmi rušný, ale z môjho pohľadu taktiež i extrémne pozitívny. Na stredajšie oznámenie (o absolvovaní dvoch rally s Mini WRC) som mal obrovskú odozvu a taktiež bolo veľmi dobré si po prvýkrát vyskúšať Mini John Cooper Works WRC. Bolo to prvý krát, čo som jazdil s WRC špeciálom s pneumatikami Michelin, takže na to len tak nezabudnem. Pred tým ako pôjdeme do Nemecka na podujatie WRC toho máme ešte veľa na práci, takže je pre mňa dôležité stráviť v aute tak veľa času, ako je možné", hovorí po absolvovaní svojho testu s Mini WRC Pierre Campana.

Na otázku, aké sú jeho prvé dojmy a reakcie na auto Pierre Campana odpovedá: „Bol som príjemne prekvapený tým, ako rýchlo som sa na auto adaptoval a získal som z neho i z pneumatík dobrý pocit. Auto sa riadi ľahko a cítil som sa v ňom pohodlne, čo znamená, že som si svoj čas za volantom skutočne užil. Taktiež som bol ohromený zariadeniami vo vnútri auta. Na nastávajúcich podujatiach odvedieme tú absolútne najlepšiu prácu", hovorí Campana a pokračuje ďalej vo svojich dojmoch: „Dnes (v piatok) som mal možnosť poskytnúť zopár hosťom s autom taxi jazdu, čo bolo zábavné a dúfam, že si z toho odniesli pozitívne dojmy, tak ako ja. Rád by som znovu poďakoval tímu Drive-Pro za ich podporu, ďalej Prodrivu, s ktorým sa mi pracuje veľmi príjemne, ako som mal možnosť zistiť a taktiež i FFSA za to, že veria v moje schopnosti. Teším sa na budúco týždňovú Richard Burns Memorial Rally, kde vzdáme hold úžasnému šampiónovi v rally a podporíme dobrú vec, počas čoho zároveň taktiež získame ďalšie skúsenosti s autom a s tímom", zakončuje troškou nevyhnutného PR svoje vyjadrenie Campana.

Na záver si ešte pozrite druhé - kratšie video, na ktorom uvidíte jeden prejazd posádky Pierre Campana, Sabrina de Castelli. Video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Tibor Szabosi;co8c2260-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri