Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Bernacchini odmietol ponuku Pettera Solberga

Tuesday, 15. 06. 2010 - 21:08, Katarína Ďurecová   

Bernacchini odmietol ponuku Pettera Solberga

Po tom, ako od Pettera Solberga odišiel jeho dlhoročný spolujazdec Phil Mills sa Solberg musí obzerať po druhom. Už predtým povedal, že by rád mal rozpis v angličtine, ako je dlhé roky zvyknutý a taktiež je preňho dôležitým faktorom aj váha spolujazdca. Spolu s Philom Millsom boli totiž jednou z najťažších posádok.

Podľa slov samotného Solberga je na jeho zozname možných spolujazdcov sedem mien. Jedným z nich bol aj Talian Giovanni Bernacchini, ktorý ale jeho ponuku odmietol. Bernacchini, ktorý je v súčasnosti spolujazdcom Katarana Nassera Al-Attiyaha, má skúseností naozaj na rozdávanie, pred Al-Attiyahom navigoval napríklad aj Mirca Baldacciho alebo populárneho Taliana Gigiho Galliho. Taktiež patrí aj medzi tých ľahších spolujazdcov, takže by bol pre Solberga optimálnou voľbou.

Vladislav Maschl;img-1017.jpg

Samotný Giovanni Bernacchini sa aj napriek tomu, že podobné ponuky sa nedostávajú každý deň, rozhodol zachovať profesionálny prístup a lojalitu k Nasserovi Al-Attiyahovi a dodržať zmluvu, ktorý s ním má a tým pádom aj odmietnuť ponuku Pettera Solberga.

Vladislav Maschl;img-2282-1.jpg

Solbergove hľadanie spolujazdca tým pádom stále pokračuje.  Najbližšia rally, ktorú má v pláne absolvovať je bulharská rally, ktorá sa ide už 9. - 11. júla, takže čím skôr Petter zoženie nového spolujazdca, tým lepšie.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri