Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Juha Kankkunen sa zúčastní rally Fínska

Wednesday, 16. 06. 2010 - 21:23, Katarína Ďurecová   

Juha Kankkunen sa zúčastní rally Fínska

Štvornásobný majster sveta Juha Kankkunen opäť po deviatich rokoch sadne do WRC auta. Stane sa tak na jeho domácej fínskej rally a štartovať by mal s Fordom Focusom RS WRC v tíme Stobart. Naposledy sa Kankkunen zúčastnil Rally de Portugal Revival, ktorá sa išla súbežne s rally Portugalska. Kankkunen sedel za volantom Fordu Escortu Mk2 a jeho spolujazdcom bol Nicky Grist. Tento pár sa nakoniec aj tešil z víťazstva.

Kankkunen k celej záležitosti povedal: „Dostal som ponuku a nemal som žoadnu inú možnosť než ju prijať. Nestanovil som si žiadne ciele, ale predpokladám, že budem mať v dispozícii aspoň jeden deň testovania, aby som si zvykol na riadenie moderného top rally auta. Už som si ich zopár vyskúšal a každý vraví, že súčasné WRC auta sa ľahko riadia."

Radek Vojtěchovský;img_9744.jpg

Ohľadne toho, či bude Stobart štartovať vo Fínsku s tromi autami, alebo sa jeden z dvojice Matthew Wilson, Henning Solberg rally nezúčastní nebolo povedané nič. V prípade, že by ale Stobart štartoval len s dvomi autami, tak sa dá predpokladať, že čierny Peter by ostal v rukách Henninga Solberga.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri