Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

4. kolo ŠKBM Rally Šprintu už túto sobotu

Wednesday, 12. 09. 2012 - 12:32, Zdenka Frývaldská   

4. kolo ŠKBM Rally Šprintu už túto sobotu

Už túto sobotu sa v Moldave nad Bodvou uskutoční 4. kolo ŠKBM Rally Šprintu, tentoraz v Aréne. Príďte si zajazdiť na uzavretej trati pri Košiciach.

 

Zdenka Tamášová;img-2637-2.jpg

Po pretekoch na Ranči, Aréne a v Čečejovciach sa ŠKBM Rally Šprint vráti opäť do Arény. Dňa 15.9. sa tam uskutoční jeho štvrté kolo, ktoré môže zmeniť doterajšie výsledky seriálu. Po jazdcov alebo súťažné posádky je pripravená známa šotolinová trať s prepojením na asfalt o celkovej dĺžke meraných jázd takmer päť kilometrov. Pretekov sa môžu zúčastniť držitelia vodičského oprávneniu vo veku od 18 rokov alebo juniori do 18 rokov za prítomnosti zákonného zástupcu. Súťažiaci musia mať nasadenú ochrannú prilbu a byť riadne pripútaní. Štartovný poplatok vo výške 25 Eur uhradia na mieste konania pretekov. Rozdelení budú do šiestich kategórií a to na vozidlá s predným náhonom do 1300 ccm, nad 1300 ccm, vozidlá so zadným náhonom do 1300 ccm a nad 1300 ccm, vozidlá s obomi poháňanými nápravami a quady. Samostatnú triedu majú ženy a juniori.

moldava-arena.jpg

Predpokladaný štart prvého vozidla do prvej jazdy je o 9:30 hod. Zoznam prihlásených obsahuje známe mená najmä z amatérskych pretekov ako Peter Gregáň, Ladislav Rišpán či Štefan Kubačka, predstavia sa aj tri pretekárky a to Milada Tverďáková, Viktória Harsányiová a Božena Kellerová. Predpovede počasia predpokladajú príjemný deň s jesennými teplotami okolo 20 stupňov, prajeme teda veľa šťastia všetkým zúčastneným.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri