Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zvolenský autosport sa predstaví na Slovakia Ringu s dvojicou posádok

Monday, 14. 03. 2022 - 14:01, Miroslav Majláth   

Zvolenský autosport sa predstaví na Slovakia Ringu s dvojicou posádok

V minuloročnej sezóne sa Zvolenský autosport Team debutovo zapojil do seriálu Slovenský Rally Pohár. Inak tomu nebude ani v tomto roku pričom tím budú reprezentovať dve posádky.

 

Zvolenský autosport

„V minuloročnej sezóne sme získavali prvé skúsenosti, pričom náš tím reprezentovali tri posádky. Do nadchádzajúcej sezóny ideme s dvoma a bol by som rád, ak by sa nám podarilo posunúť dopredu. Som rád, že šampionát začína práve na Slovakia Ringu. Boli sme tu v novembri v rámci Auto Show a musím povedať, že sa mi to páčilo. Samotné podujatie bolo dobre zorganizované, časový harmonogram sedel presne, tak len dúfam, že aj veľký majstrák tak bude fungovať. Pre všetky posádky je to dobrá príležitosť sa poriadne rozjazdiť, je to relatívne bezpečnejšie prostredie ako v lese medzi dubmi. Zároveň to vôbec nie je ľahká súťaž, čo si dobre uvedomujeme a tak k nej aj pristupujeme. Verím, že sa našim posádkam bude dariť a predvedú pekné výkony,“ zhodnotil šéf tímu Dominik Zvolenský.

Zvolenský autosport

V rámci podujatia 3. OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING 2022 sa vo farbách Zvolenský autosport Teamu predstavia dve posádky. Prvou z nich bude dvojica Matej Kyčák – Matúš Turzák jazdiaci na vozidle Seat Ibiza GTI 2,0 16V. Spoločne budú bojovať o body v rámci Slovenského Rally Poháru a triede RP3.

Zvolenský autosport

O triedu nižšie, čiže v triede RP2 sa predstaví Roland Pecuch, ktorému v tomto prípade bude robiť v overenom vozidle Lada VAZ 2107 spoločnosť spolujazdkyňa Miriam Hasajová.

Zvolenský autosport

Obe súťažné posádky čaká úvodná dvojetapová súťaž sezóny konajúca sa v dňoch 17. – 20.3.2022 v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring. O tom, ako sa dvojici súťažných posádok Zvolenský autosport Team darilo, vás budeme informovať po podujatí.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri