Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Posádka Matej Knapek a Peter Valentovič ukončili sezónu 2021 na Slovakia Ringu

Thursday, 18. 11. 2021 - 16:09, Miroslav Majláth   

Posádka Matej Knapek a Peter Valentovič ukončili sezónu 2021 na Slovakia Ringu

Knapek Servis Team, ako aj Mateja Knapeka netreba na Slovensku v rámci motoristického športu nikomu predstavovať. Veď nielen jeho, ale aj jeho otca Paľa poznajú všetci slovenskí pretekári.

 

Tibor Szabosi

Posledným podujatím v sezóne 2021, ktoré Matej absolvoval bola už tradičná 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2021. Tu sa predstavil s vozidlom Nissan Sunny Gti zaradeným do triedy A3. Výsledkom bolo desiate miesto v triede.

Tibor Szabosi

„V prípade Auto Show nám o výsledok až tak veľmi nešlo, štartovali sme tu v rámci seriálu MotorsportRally Cup, kde sme celý seriál neabsolvovali, čiže nám nešlo v prvom rade o body, ale o pekné a zaujímavé ukončenie sezóny. Na Auto Show veľmi radi chodíme, je to pre nás v podstate najbližšie rally podujatie, keďže sa koná na Slovakia Ringu. Na druhej strane je toto podujatie vždy výborne pripravené a vždy je presne dodržaný aj časový harmonogram celej súťaže a to sa nám páči. Navyše je tu možnosť povoziť aj partnerov, či priateľov, čo inde možné nie je. So samotným priebehom súťaže som nadmieru spokojní, v našej triede bolo dostatok súperov, pričom naše auto patrilo k najstarším a možno aj výkonovo najslabším. Hanbu sme napriek tomu neurobili. Moja vďaka v prvom rade patrí všetkým partnerom tímu, samozrejme môjmu novému spolujazdcovi Petrovi Valentovičovi za dobre odvedenú prácu, otcovi za veľkú podporu, ale aj za prípravu auta a samozrejme všetkým kto ma akýmkoľvek spôsobom v priebehu sezóny podporovali,“ zhodnotil Matej Knapek po súťaži 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2021.

Tibor Szabosi

V tomto momente by sa asi patrilo predstaviť plány na sezónu 2022. Tu je však Matej Knapek trochu opatrný, jediné čo prezradil je to, že v Teame Knapek motorsport asi privítajú nové tváre. Kto to bude a s akou technikou sa milovníkom motoristického športu predstavia, to bude prekvapenie.

Tibor Szabosi

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri