Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zoznam prihlásených na Dobšinský kopec 2014 sa poriadne plní

Wednesday, 25. 06. 2014 - 07:34, Miroslav Majláth   

Zoznam prihlásených na Dobšinský kopec 2014 sa poriadne plní

Do ukončenia prihlasovania na podujatie Dobšinský kopec 2014 ostávajú ešte stále dva týždne, už dnes však v zozname figuruje štyridsiatka jazdcov z troch európskych krajín.


Jozef Pisch;1t1u5805-6.jpg

Je pravda, že organizátor jediného podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, ktoré sa bude konať aj tohto roku na Slovensku očakáva, že sa zoznam štartujúcich podarí naplniť obdobne ako v minulosti. V posledných dvoch rokoch si totiž diváci v Dobšinej mali možnosť vychutnať jazdu vyše stovky pretekárov z celej Európy. „Štyridsiatka prihlásených dva týždne pred jeho uzavretím nás naozaj teší. Všetci predsa vieme, že najviac prihlášok chodí vždy organizátorovi v posledných štyridsiatich ôsmych hodinách. Navyše tie najzaujímavejšie mená ešte iba očakávame. Je síce pravda, že v tomto roku na jednotlivé podujatia chodí trochu menej súťažiacich, veríme ale, že sa nám opäť podarí do Dobšinej pritiahnuť na štart to najlepšie čo európske kopce ponúkajú. Čo sa týka samotných príprav podujatia, všetko napreduje presne podľa harmonogramu, dokonca by som povedal, že v niektorých činnostiach sme už harmonogram predbehli. Pritom do štartu nám ostáva takmer celý mesiac," vysvetlil Marcel Kollárik, riaditeľ Dobšinského kopca 2014.

Tibor Szabosi;gh7p4862.jpg

Dobšinský kopec 2014, podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu odštartuje v dňoch 18.-20.7.2014 v Dobšinej. Ak ešte nemáte na spomínaný víkend nič naplánované, pozývame všetkých do Dobšinej, kde sa bude konať jedno z najväčších motoristických podujatí na Slovensku.

dk-reklamni-partneri-2014-w.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri