Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

WTCC Slovakiaring - Homola Motorsport, kvalifikácia

Saturday, 20. 06. 2015 - 20:30, Public relations   

WTCC Slovakiaring - Homola Motorsport, kvalifikácia

Maťo: „Som neskutočne šťastný, že mi v kvalifikácii auto fungovalo vynikajúco. Campos Racing splnil to, čo sľúbil a identifikoval poruchu pred kvalifikáciou a pripravil mi skvelé auto. Je to profesionálny team.

Musím priznať, že to bola neskutočne emotívna sobota. Ráno som bol dosť frustrovaný z auta, ale potom to vystrelilo a urobili sme neskutočný výkon. V prvej kvalifikácii Majstrovstiev sveta v cestných automobiloch som skončil na 11. mieste z 19 štartujúcich a vďaka tomu som postúpil do druhej kvalifikácie, kde som takisto skončil na 11. mieste v svetovej špičke. Naplnil som očakávania teamu, partnerov a fanúšikov.

Ďakujem ešte raz teamu Campos Racing za skvelú prácu, ktorú odviedli."

Tibor Szabosi;0y2a9321.jpg

ETCC - Kvalifikácia
Maťo: „ETCC kvalifikácia so SEATom Leon Cup Racer prebehla hladko a úspešne. Na začiatku kvalifikácie bola červená vlajka kvôli havárii na trati, tak sme všetci museli ísť do boxov. Počas 30 minútovej kvalifikácie som sa vrátil ešte raz do boxu na výmenu pneumatík. Zajazdil som druhý najrýchlejší čas, takže zajtrajšie prvé preteky odštartujem z druhého miesta. Za prvým som skončil iba 0,080 sekundy. Prvý piati najrýchlejší sme skončili v jednej sekunde, takže to bude zajtra veľmi tesné. Veľmi sa teším na preteky. "

Tibor Szabosi;0y2a9547.jpg

Týmto pozývame všetkých fanúšikov na zajtrajšie preteky na Slovakia Ring. Príďte v čo najväčšom počte a prineste si zo sebou trúbky, rapkáče, bubny, slovenské vlajky a všelijaké fanúšikovské pomôcky, ktoré máte. Prídite podporiť toto podujatie a Maťa Homolu. Budeme to veľmi potrebovať v zajtrajších pretekoch. Chceme cítiť aj Vašu podporu. Prežite tento historický moment s nami. Plní sa nám slovenský sen a máme konečne prvého Slováka v Majstrovstvách sveta v cestných automobilov. Vidíme sa zajtra a budeme silno povzbudzovať, nech nás je počuť a vidieť aj na televíznych obrazovkách televízie Dajto a Eurosport.

Časový harmonogram ETCC

Nedeľa
08.15 - 08.30 Warm Up
10.05 Preteky 1 (9 kôl)
11.10 Preteky 2 (9 kôl)

Michal Petreje;fia-wtcc-slovakiaring-2015-sobota-0158.jpg

Časový harmonogram WTCC

Nedeľa
12:45 Preteky 1 (11 kôl) Letmý štart
14:00 Preteky 2 (11 kôl) Pevný štart
Naživo si to môžete pozrieť naživo aj na televízii Dajto a Eurosport.

reklamni-medialni-patneri-2015.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri