Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Vypočujte si nové video Štefana Svitka: Takto vyzerá a znie príprava na Dakar

Tuesday, 01. 12. 2020 - 09:42, Public relations   

Vypočujte si nové video Štefana Svitka: Takto vyzerá a znie príprava na Dakar

Štefan Svitko ja na svoj dvanásty štart na Rely Dakar pripravený! Posledné mesiace trávi tvrdým tréningom a vy si teraz môžete naplno vychutnať jeho jazdecké umenie v tej najčistejšej forme. Čaká vás surová akcia, žiadna hudba, žiadne efekty, iba rev motorov – enduro špeciálu KTM 350 EXC-F a rely motorky KTM 450 Replica.

 

Nové video, ktoré chcete vidieť, ale aj počuť, nájdete na webe REDBULL.SK.

filip-nagy-red-bull-content-pool-2.jpg

Záhorie ponúka nášmu najúspešnejšiemu rely jazdcovi takmer identické podmienky, aké má na Dakare: „Je tu veľa piesku (rýchlych pieskových ciest) a na ňom je dobré najmä to, že nezamŕza. Takže tu sú asi tie najlepšie podmienky, aké si môžem dovoliť,“ vysvetľuje Štefan. O tom, že nič nenecháva na náhodu, svedčí aj čas, ktorý má vyhradený na jazdenie: „Tréningom a pretekmi strávim do roka možno aj 200 dní,“ odhaduje Svitko. „Čím viac jazdím, tak o to lepšie sa mi potom aj preteká. Nepodceňujem to a snažím sa vždy pripraviť na 100%.“

Ak sa chcete dozvedieť, ako sa hlučný klip na Záhorí natáčal, tak si určite pozrite aj zostrih zo zákulisia a o Štefanovej pretekárskej sezóne sa zase viac dozviete v rozhovore.

filip-nagy-red-bull-content-pool-1.jpg

Nechajte si ujsť: Ako počas uplynulých ročníkov Rely Dakar, aj tentokrát nájdete tie najčerstvejšie informácie priamo z dejiska pretekov na webe RedBull.sk/svitkonadare.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri