Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Vyhodnotenie súťaže s Igorom Drotárom a Liqui-Moly

Sunday, 01. 03. 2009 - 13:45, Erik Toček   

Vyhodnotenie súťaže s Igorom Drotárom a Liqui-MolyIgor Drotár to jednoducho vie! Tento nestor slovenských automobilových súťaží znovu ukázal, že je nie len dokonalým majstrom volantu, ale rovnako tak obratne sa dokáže pohybovať vo svete sponzoringu a reklamy.

Do súťaže, ktorú v spolupráci s portálom autosportfoto.sk inicioval Igor, sa prihlásilo množstvo súťažiacich, ktorí počas niekoľkých febrárových dní mali zodpovedať jednoduchú otázku:

"Koľko rokov má už Igor odjazdených v súťažnom aute?"


Tibor Szabosi;1t1u9004.jpg

O vašich výborných znalostiach rally a neutíchajúcej podpore Igorovi Drotárovi svedčia nie len všetky pozitívne ladené komentáre, ale najmä veľký počet správnych odpovedí s písmenom “c”. Igor už naozaj krúti volantom súťažného auta dlhých 35 rokov.


Zo správnych odpovedí dnes Igor vylosoval troch výhercov, ktorí obdržia vecné ceny:

Tretiu cenu, ktorou je 5l balenie polosyntetického oleja Liqui Moly v hodnote 50€ získava Václav Fiala z Mladej Boleslavi.



Vladimír Pavčo z Humenného sa ako druhý v poradí bude môcť tešiť zo z 5l balenia syntetického oleja Liqui Moly v hodnote 100€.



Hlavným víťazom, ktorému jeho cenu odovzdá Igor osobne, sa stáva Ing. Ján Šatanek z Bardejova. Od spoločnosti Liqui Moly dostáva 5l balenie syntetického oleja a model Igorovej Octavie WRC vo farbách tímu pre rok 2008.



Srdečne blahoželáme víťazom a ďakujeme všetkým, ktorí sa súťaže zúčastnili.

Sám Igor bol príjemne prekvapený záujmom z vašej strany a už teraz sa môžete tešiť na avizovanú súťaž o zvezenie sa na sedadle spolujazdca tohto výnimočného pilota.

Tibor Szabosi;1t1u8703.jpg

Na hlasovaní sa zúčastnilo 71,794% respondentov zo slovenskej a 28,205% z českej republiky. Z toho bolo 17,948% žien a 82,051% mužov. Z celkového počtu hlasujúcich bolo 83,333% správnych a 16,666% nesprávnych odpovedí. Najúspešnejšia skupina v počte správnych odpovedí bola muži zo slovenska, bola to zároveň najpočetnejšia skupina. Toľko teda ešte dodatočne k štatistickým údajom tejto súťaže.






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri