Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Vydarený záver sezóny v podaní Melico Racing Teamu

Monday, 13. 12. 2010 - 13:23, Tereza Talajová   

Vydarený záver sezóny v podaní Melico Racing Teamu

Slovenský Melico Racing Team absolvoval posledné tohto sezónne vystúpenie u našich západných susedov, v Slušoviciach. Na zasnežených tratiach bavila posádka v zložení Jaroslav Melichárek - Richard Jančovič nielen prítomných divákov, ale aj samých seba.

Vladislav Maschl;img-8844-2.jpg

Po minulotýždňovej poriadnej snehovej nádielke a po jej následnom roztopení to ešte deň pred súťažou v Slušoviciach vyzeralo, že sa bude konať iba na mokrých cestách. V sobotu ráno však začalo snežiť a do popoludňajšieho štartu bolo všetkým jasné, že posledná súťaž v tohtoročnej sezóne bude poriadna zábava. Melico Racing Team s Jarom Melichárekom do súťaže Pd Tech Mikuláš Rally Slušovice vyštartoval s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Od úvodu tejto krátkej súťaže sa Jaro s Rišom zaradili medzi najrýchlejších. Po prvej rýchlostnej skúške im v cieli patrilo síce až desiate miesto, po druhej však už figurovali na piatom a po tretej na šiestom mieste. Napriek tomu, že sa v poslednej rýchlostnej skúške podarilo vyrobiť hodiny a „zahrabať" sa v jednom zo závejov, dojazdili do cieľa na ôsmom mieste v absolútnom poradí.

Vladislav Maschl;img-8947.jpg

„Už pred súťažou som hovoril, že na výsledok nebudeme absolútne pozerať. Do Slušovíc sme sa v prvom rade išli iba zabávať. Veľmi nás potešilo, keď v sobotu ráno začalo poriadne husto snežiť. To bolo to „pravé orechové" čo túto súťaž urobilo ešte zábavnejšou. Bol to super záver sezóny. Ďakujem všetkým ktorí nás podporili,"
povedal po súťaži dobre naladený Jaro Melichárek.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri