Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA Šport sa v Slušoviciach zabával

Monday, 13. 12. 2010 - 16:51, Tereza Talajová   

RUFA Šport sa v Slušoviciach zabával

Už v minulom týždni sme vás informovali o tom, že dnes už počas uplynulej soboty odštartuje slovenský RUFA Šport Team svoji poslednú súťaž v tomto roku. Dnes je už Pd Tech Mikuláš Rally Slušovice minulosťou a nám už ostali iba spomienky.

Vladislav Maschl;img-8828.jpg

„Na Mikuláš Rally sa už všetci tešíme. Ideme zabávať divákov, na výsledok hľadieť nebudeme," povedal pred súťažou manažér tímu Ľubomír Kleman a presne v tomto duchu tím súťaž aj poňal.

Vladislav Maschl;img-8955.jpg

Do vozidla Škoda Fabia S2000 usadla tradičná posádka v zložení Grzegorz Grzyb - Przemyslaw Zawada, na trate rýchlostných skúšok na poslednú chvíľu napadla poriadna vrstva snehu a tak zábava mohla začať. Posádka absolvovala štyri rýchlostné skúšky a tak ako na začiatku sľúbila, v každej zákrute zabávala nielen seba, ale hlavne prítomných divákov.

Vladislav Maschl;img-9410.jpg

Na jej konci nám vždy usmiaty Grzegorz Grzyb povedal : „Bolo to super, naozaj som si už dlho tak dobre na snehu nezajazdil. Všade to pekne šmýkalo, okolo tratí bolo veľa divákov a preto sme si to užívali. Aj keď sme na výsledok nepozerali, podarilo sa nám nakoniec skončiť v prvej desiatke, čo je tiež super. Bola to naša posledná tohtoročná súťaž a tak by som sa rád aj touto cestou poďakoval všetkým partnerom, ale aj celému vedeniu RUFA Šport Teamu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri