Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Víťazom "Ľadového Pekla" sa stal Martin Koči

Wednesday, 20. 02. 2013 - 14:00, Zdenka Frývaldská   

Víťazom

Sobota patrila na strednom Slovensku motoršportu. Jazdilo sa na revúckej rýchlostnej skúške Peklo. Víťazom sa stal Martin Koči.

 

Tibor Szabosi;ibs2812.jpg

Pekné slnečné počasie privítalo v sobotu ráno na pretekoch v Revúcej 26 pretekárov Ľadového Pekla. Tí mali pred desiatou hodinou ráno odštartovať na 3,5 km dlhej trati z Revúcej do Železníka, pokrytej snehom, resp. ľadom. Časový harmonogram sa napokon mierne natiahol a trať sa roztopila, čo spôsobilo zrušenie tretej jazdy. O výsledkoch teda rozhodli dva dosiahnuté časy.

Jozef Pisch;ibs3285.jpg

Víťazom pretekov sa stala dvojica Martin Koči - Imrich Ferencz, ktorá na svojom Mitsubishi Lancer Evo VIII vyhrala s náskokom dvoch sekúnd pred Františkom Bányászom a ôsmich sekúnd pred Lukášom Lapdavským. V triede do 1400 ccm bol tým najlepším Štefan Uveges a v triede do 2000 ccm Richard Gembický. Aj keď preteky a trať boli veľmi pekné, väčšina pretekárov nesúhlasila s časmi, ktoré im boli namerané. Vo výsledkovej listine sú už upravené, no rozhodne to v jazdcoch nezanechalo práve najlepší dojem. Veríme, že tento problém sa tak skoro nebude opakovať...

Výsledky

Tibor Szabosi;ibs2958.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri