Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Vítanie Nového roku v Revúcej

Wednesday, 06. 01. 2010 - 18:17, Bibiána Štyriaková   

Vítanie Nového roku v Revúcej

Kde si ľudia môžu zapriať krajší „šťastný nový rok" ako na motoristickom podujatí? Túto otázku si určite položili organizátori III. ZIMNEJ AUTOŠOU v Revúcej a tak pre priaznivcov motoršportu pripravili prvé preteky v tomto roku. Teplota pod nulou a ani možný zostatkový alkohol v krvi po Silvestri neodradili pretekárov a divákov od toho, aby sa ho zúčastnili.

 Tibor Szabosi;Exhibičná jazda Jožka Béreša

Organizátori III. ZIMNEJ AUTOŠOU si pre pretekárov pripravili trať v tvare oválu, ktorý prechádzali v dvoch kolách. V prvom kole ho prešli trikrát a v druhom kole už len dvakrát. Na pohľad nudný ovál dokázal pretekárom riadne zavariť svojim povrchom. Našťastie trati padlo za obeť len pár pneumatík a len malé technické závady, s ktorými ale pretekári na takýchto podujatiach počítajú. Ako to už býva zvykom, bolo vidieť, že niektorým autám povrch na trati nadmieru vyhovoval, pre iné bol skôr trápením. Všetci pretekári tento rozdiel ale vzali v pohode, pretože nikto z nich sa na III. ZIMNÚ AUTOŠOU nehnal za víťazstvom, ale prišiel tam za zábavou, možno aby si otestoval auto alebo len jednoducho chcel popriať všetko dobré do nového roku kolegom z branže.

 Tibor Szabosi;O zaujímavé vozidlá a rovnako zaujímavé situácie nebola núdza

Na III. ZIMNEJ AUTOŠOU určite nechýbala ani dobrá nálada zo strany ako tak súťažiacich tak aj divákov. Počas celého podujatia hrala dobrá hudba, ktorej krásu dopĺňali nenahraditeľné slová známeho komentátora. Teplotu pod nulou bolo možné čiastočne zahnať aj v bufete, ktorí pre účastníkov pripravili organizátori. Milým oživením bola určite aj tombola pre pretekárov.

 Tibor Szabosi;Nechýbali ani dramatické momenty ktoré majú, čo si budeme nahovárať, diváci naozaj radi

Ten, kto si toto podujatie nenechal ujsť, stopercentne neľutoval. Takže chcem vysloviť jedno veľké ďakujem za všetkých, ktorým sa v Revúcej páčilo, organizátorom III. ZIMNEJ AUTOŠOU za skvelý deň a úspešný motorsportový štart do nového roka.

Tibor Szabosi;Po kliknutí sa spustí videozáznam exhibície Jožka Béreša



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri