Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Víkend v znamení úspechov, slniečka a dobrej nálady

Thursday, 03. 07. 2008 - 11:27, T. Szabosi   

Víkend v znamení úspechov, slniečka a dobrej náladyPo nevydarenom preteku v Ústi sme sa s malou dušičkou vybrali na Dobšinú. Keďže Swift ešte nie je pripravený požičali sme si SUZUKI Ignis S1600, rally špeciál. S týmto autom mal Marián už nejaké skúsenosti minulý rok, ale nebolo to nič slávne, keďže nám odišla spojka a odtrhli sme výfuk.


Tibor Szabosi;1t1u0228.jpg

V prvom tréningu sme skúšali čo nám auto dovolí, a zistili sme, že je toho dosť veľa:-). Prvý tréning bol čas 3:27:509, čo nebolo nič moc, ale keď v druhej jazde Marián stiahol 5sekúnd na čas 3:22:395, našim cieľom bolo dostať sa na dvadsať sekúnd. Auto išlo nad naše očakávania a stále sme sa zlepšovali, v ostrej jazden som dosiahol čas 3:20. Sobota skončila veľmi úspešne - v triede sme zobrali plný počet bodov a v celkovej triede E1 body za tretie miesto. Po dlhých mesiacoch smoly konečne úspech.

Tibor Szabosi;1t1u1304.jpg

Po vydarenej sobote sme ani v nedeľu nečakali žiadne problémy a tak aj bolo. Žiadne technické ani vážne chyby, obhajoba prvého miesta v skupine E1.

Tibor Szabosi;1t1u0227.jpg

„Ako to každý pozná, čím viac sa človek snaží tým je to horšie, platilo to aj u mňa - v druhej ostrej jazde som sa chcel dostať pod dvadsať sekúnd a nie len že sa mi to nepodarilo spravil som pár menších chýb a v cieli som mal čas 3:23, čo ma pripravilo o tretie miesto v triede E1. No aj napriek tomu som s víkendom maximálne spokojný, skvelé výsledky a auto bez poškodenia. Už sa teším, keď podobné výsledky budem dosahovať so Swiftom.“

A-Auto Team

Tibor Szabosi;1t1u1411.jpg





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri