Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Vietor a dážď na Pezinskej Babe

Tuesday, 28. 07. 2009 - 12:22, T. Szabosi   

Vietor a dážď na Pezinskej BabeMajstrovstva Európy na Pezinskej Babe – množstvo áut, adrenalínu, kvapiek dažďa, bleskov a hromov, no málo jázd.

Po dlhej prestávke sme sa z Dobšinej vybrali na Pezinskú Babu, kde sa jazdec Marián Gróf na konci víkendu umiestnil celkov na 48.mieste a v slovenskom pohári na výbornom 14-tom mieste.

Tibor Szabosi;_mg_3021.jpg

„S víkendom som celkom spokojný, na to že sme odjazdili len tri jazdy. Na každých ME je ťažké v nedeľu sadnúť do auta a hneď zajazdiť dobrý čas no teraz to bolo o to ťažšie, že sme zo soboty mali za sebou len jednu tréningovú jazdu. Tento rok sme si už zvykli na škaredé počasie počas pretekov ale teraz to bol extrém.

Tibor Szabosi;_mg_3502.jpg

Po prvej tréningovej jazde sme už mali nachystané mokré gumy, no počasie sa rozhodlo, že ani tie nám nebudú stačiť. Keď zrušili druhý tréning ukotvili sme riadne stánok, zbalili sme sa a išli sme konečne po 7 rokoch chystania sa na motokáry do Bratislavy. V nedeľu bolo počasie už krajšie ale ako som už vravel bolo to ťažké. S výsledkom som spokojný ale už sa teším na osem jázd na Jankov Vŕšok za dva týždne“.





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri