Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Argentínska road show Citroenu

Sunday, 22. 05. 2011 - 21:14, Katarína Ďurecová   

Videá: Argentínska road show Citroenu

Jazdci Citroenu Sébastienovia Loeb a Ogier mali pred začiatkom Rally Argentina na programe i road show, ktorá sa odohrala na Námestí republiky v hlavnom meste Argentíny Buenos Aires. Pozrite si videá, z ktorých je jasné, že obaja Sébastienovia sa pred samotnou rally poriadne „vyblbli".

Ako prvé si pozrite vyše tri a pol minúty trvajúce onboard video z jazdy Sébastiena Loeba:

Willy Weyens;d2-loeb-314.jpg

Druhým videom je jazda Sébastiena Ogiera, v ktorej závere môžete vidieť oboch Sébastienoch voziť sa na Citroene DS3 WRC v dosť netradičnej polohe - sedeli totiž na streche auta a za volant si zrejme sadol jeden z dvojice spolujazdcov Daniel Elena a Julien Ingrassia:

Enrique Gijón;wrcmex2011-0805-loeb.jpg

Vyše 10 minútový zostrih z celej akcie, ktorá bola podľa všetkého prenášaná i v televízii. V rámci celého videa môžete vidieť v akcii oboch Sébastienov a aj ich zaujímavú výmenu v aute, ktorá okrem výmeny samotných jazdcov a spolujazdcov pozostávala i z výmeny bočného okienka s menami jazdcov a spolujazdcov. Okrem iného môžete vo videu vidieť i Daniela Elenu a jeho interview v španielčine:

Enrique Gijón;wrcmex19.jpg

Na záver si pozrite menšie review od Citroenu Argentina, v s menším odkazom pre argentínskych fanúšikov vo francúžtine (so španielskymi titulkami) v podaní Sébastiena Loeba:

Vladislav Maschl;img-5188-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri