Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikko Hirvonen je pred Rally Argentina optimistický

Sunday, 22. 05. 2011 - 18:40, Katarína Ďurecová   

Mikko Hirvonen je pred Rally Argentina optimistický

Mikko Hirvonen vie, že v Argentíne ho čaká ťažká rally, ale vďaka rýchlosti, ktorú ukázal na poslednom podujatí na Sardínii si verí a je optimistický.

„Zmiešaný povrch bude veľmi zložitý pre pneumatiky. Šotolina na rýchlstnej skúške El Condor je veľmi ťažká na jazdenie, pretože cesty sú úzke, kľukaté a je na nich veľa kameňov. Tento rok bude súčasťou RS EL Condor taktiež aj asfalt, ktorý je široký a hladký, takže budem musieť ihneď zmeniť svoj prístup. Počas testovania som sa s autom na asfalte cítil dobre. Bude to ale po prvý krát, kedy s týmito autami novej generácie budeme pretekať na asfalte, takže to bude niečo nové pre nás všetkých", rozhovoril sa Mikko Hirvonen o rýchlostnej skúške so zmiešaným povrchom, ktorej sa všetci tak trochu obávajú.

Radek Vojtěchovský;img-1142-2.jpg

„Na tejto rally sa nachádza troška zo všetkého - šotolina, asfalt, brody, dlhé rýchlostné skúšky. Máj je v Argentíne v neskorej jeseni, takže si nemôžeme byť istí počasím. Môže byť teplo a sucho, čo by znamenalo ťažké podmienky pre mäkké pneumatiky, alebo môže byť i mokro a všade môže byť bahno, čo by zase znamenalo klzký asfalt. Moja rýchlosť na poslednej rally v Taliansku bola dobrá a bol som spokojný i s autom, takže si verím, že podobný výkon môžem zopakovať i v Argentíne", optimisticky uzatvára Hirvonen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri