Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V zozname prihlásených už aj Simone Faggioli

Tuesday, 01. 07. 2014 - 17:11, Miroslav Majláth   

V zozname prihlásených už aj Simone Faggioli

Zoznam prihlásených jazdcov na Dobšinský kopec 2014 sa za posledné dni úspešne rozrástol, pričom od dnešného dňa v ňom figuruje aj meno Simone Faggioli.


Tibor Szabosi;gh7p6954-1.jpg

Dobšinský kopec 2014, jediné podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, ktoré sa koná už tretí rok po sebe na Slovensku. Do štartu aktuálneho ročníka ostáva ešte osemnásť dní. Napriek tomu sa zoznam prihlásených zapĺňa, pričom nové mená a prihlášky organizátorovi prichádzajú doslova v každú dennú, či nočnú hodinu.

Tibor Szabosi;gh7p5603.jpg

Medzi menami prihlásených figurujú okrem množstva domácich, českých, či iných zahraničných jazdcov už aj takmer všetci favoriti na celkové víťazstvo. Prihlášku organizátorom Dobšinského kopca 2014 zaslal okrem aktuálneho majstra Európy a zároveň držiteľa rekordu trate na Dobšinskom kopci, Taliana Simone Faggioliho aj jeho minuloročný kolega na stupňoch víťazov, druhý jazdec absolútneho poradia, Čech Miloš Beneš. Čo je škoda, v tomto roku určite neodštartuje jazdec, ktorému v minulom roku patrilo tretie miesto, Slovák Jaro Krajči. Ten, ako sa zdá už svoje pretekanie nadobro zavesil „na klinec". Na rozdiel od Jara však v štartovom poli ani v tomto roku nebude chýbať vlaňajší štvrtý muž Dobšinského kopca, Dušan Nevěřil, či siedmy Václav Janík. Organizátor ešte tále očakáva prihlášku aod niektorých veľmi rýchlych českých, či talianskych jazdcov, ktorí síce už ústne svoju účasť prisľúbili, v písomnej forme však prihláška ešte nedorazila. Všetci však majú čas ešte do konca tohto týždňa (6.7.2014), takže zoznam prihlásených bude určite ešte doplnený o množstvo výborných a hlavne rýchlych jazdcov.

Tibor Szabosi;gh7p5397.jpg

Spomedzi najrýchlejších Slovákov na tohtoročných kopcoch, v tomto momente ešte chýba medzi prihláškami meno Jozefa Béreša mladšieho, reprezentujúceho jedného z partnerov Dobšinského kopca, čiže L Racing Team. Či ale Ďodi odštartuje, alebo nie, sa asi dozvieme až na poslednú chvíľu, keďže po havárii na Jahodnej, ešte v tomto momente nemá úplne dokončené náhradné vozidlo. Rovnako medzi prihláškami do tohto momentu nefiguruje ani Igor Drotár, ktorý by sa mal rovnako po havárii v Limanowej, na Dobšinskom kopci 2014 opäť predstaviť s kopcovým špeciálom Škoda Fabia WRC. Jeho najväčší rival z posledných pretekov na Liptove, Ján Miloň spoločne so Škodou Fabia WRC Jantár Teamu, však s určitosťou v Dobšinej súťažiť bude.

Tibor Szabosi;h7p3886-1.jpg

O tom, koľko jazdcov nakoniec v rámci jediného podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - Dobšinský kopec 2014 v dňoch 18.- 20.júla 2014 odštartuje vás budeme informovať po uzávierke prihlášok.

dk-reklamni-partneri-2014-w.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri