Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V Toronte predstavili nový tím Racing Point F1

Wednesday, 13. 02. 2019 - 17:19, Ľuboš Kašický   

V Toronte predstavili nový tím Racing Point F1

Za oceánom si počkali, kým sa v Európe upokojilo očakávanie z nových áut Mercedesu i RedBullu a potom sa ohlásili svetu aj „Strollovci“.

 

Vlani sme sledovali smutný koniec tímu Force India a zmŕtvychvstanie po prevzatí tímu novým konzorciom vedeným Kanaďanom Lawrencom Strollom. Európska centrála, ktorú tím „zdedil“ a pôvodne postavil Eddie Jordan pre svoj tím, stojí síce hneď vedľa brán okruhu na Silverstone, no Kanaďania si svoje promo urobili doma za oceánom.

rp001.jpg

Ceremónia sa konala pred asi stovkou novinárov a pozvaných hostí, no zároveň sa celé vysielalo aj cez internet. Kto má záujem, tak si to môže pozrieť celé (asi 85 minút) na webe, no my sme zvolili iba krátky šot.

Podobne, ako v prípade tímov Williams, Renault a Haas neukázal ani tím Racing Point úplne nové auto. Išlo hlavne o prezentáciu nového tímu, kde predstavili nových partnerov a pilotov. Číslom jedna ostáva síce Sergio Perez, no silné postavenie má aj v tomto tíme vďaka tatkovým miliónom Lance Stroll.

rp003.jpg

Z uvedených dôvodov nie je zatiaľ jasné ani označenie nového auta na novú sezónu. Marketingové povinnosti (sponzori a lakovanie) sú však splnené a ostatné sa dozvieme najneskôr počas nasledujúceho týždňa na testoch v Barcelone.

rp002.jpg

rp007.jpg

rp004.jpg

rp005-1.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri