Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Uzávierka prihlášok na GLOBAL OIL V. Rally Lubeník už dnes!

Saturday, 03. 08. 2013 - 15:48, Zdenka Frývaldská   

Uzávierka prihlášok na GLOBAL OIL V. Rally Lubeník už dnes!

Už len do dnešnej noci majú záujemcovia o štart na GLOBAL OIL V. Rally Lubeník možnosť zaslať organizátorom svoju prihlášku. Doposiaľ tak urobilo 51 súťažných posádok, ktoré si môžu na oficiálnej stránke organizátora už prehliadnuť aj mapy jednotlivých rýchlostných skúšok.

Tibor Szabosi;co8c4753-9.jpg

Posádky zo Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska sa zatiaľ prihlásili na piate pokračovanie DMACK Rally 2013 - Majstrovstiev Slovenska, ktoré sa bude konať v dňoch 16.-17.8.2013 v obci Lubeník a jej blízkom okolí. Známe, no i menej známe rýchlostné skúšky prilákali doteraz 32 dvojíc slovenského šampionátu, 18 dvojíc rally pohára a 1 dvojicu rally školy. Samozrejme, tieto čísla nie sú ešte konečné a veríme, že do uzávierky prihlášok narastú.

Jozef Pisch;1t1u1454-3.jpg

Prvú prihlášku na GLOBAL OIL V. Rally Lubeník podala posádka tímu Styllex motorsport v zložení Martin Koči - Petr Starý, ktorá odštartuje už tradične na Škode Fabia S2000. Svoje prihlášky už poslala aj trojica často najrýchlejších posádok a to Jaro s Erikom Melichárkovci, Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom či Ďodi Béreš so Zoltánom Répásom. Po dlhšej dobe by sa mali ukázať aj bratia Lapdavskí a premiérovo s vozidlom Škoda Fabia S2000 odštartuje v Lubeníku aj posádka Ondrej -Gomori vo farbách generálneho patnera podujatia, Global oil.

partneri-lub13.jpg

Súťažné posádky majú na stránke organizátori už k dispozícii mapu celej trate a jednotlivých rýchlostných skúšok. Veríme, že práve zverejnenie tratí by mohlo „donútiť" k prihláseniu aj ďalších súťažiacich, na ktorých sa veľmi tešíme. Médiá a divákov by sme radi informovali, že v piatok večer, približne hodinu pred slávnostným štartom, sa v Prima bowlingu uskutoční tlačová konferencia spojená s autogramiádou popredných jazdcov hodnotenia DMACK Rally 2013. Po nej by mala nasledovať aj diskotéka a menšia oslava štartu GLOBAL OIL V. Rally Lubeník. Všetkých sem srdečne pozývame.

Ing. Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko
GLOBAL OIL V. RALLY LUBENÍK

Tibor Szabosi;67c2588-1.jpg

Tibor Szabosi;co8c4078-4.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri