Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Úvodné kolo 4. Rally na Slovakia Ringu

Sunday, 26. 03. 2023 - 14:40, Public relations   

Úvodné kolo 4. Rally na Slovakia Ringu

Prvé kolo slovenského majstráku v rally odštartovalo na Slovakia Ringu počas jednoetapového súťažného dňa. Absolútne víťazstvo si tentokrát odnáša slovenský tím MELICO RACING bratov Melichárkovcov.

 

Tibor Szabosi;asf70256.jpg

Na štart úvodnej rely sa nakoniec postavilo 25 posádok, na ktoré čakalo vyše 70 ostrých kilometrov rozložených do 6 rýchlostných skúšok. Náročné, ale hravé trate v útrobách pretekárskeho okruhu dokonale preverili schopnosti posádok a ich techniky na začiatok sezóny. Na svoje si prišla aj pomerne hojná divácka návšteva, ktorá v nepríjemnom veternom, ale zato slnečnom počasí do areálu zavítala.

Tibor Szabosi;asf73603-2.jpg

V absolútnom poradí získali svoje prvenstvo bratia Jaroslav a Erik Melichárkovci z tímu MELICO RACING na Forde Fieste RS WRC pred úradujúcim majstrom Slovenskej republiky Poliakom Grzegorzom Grzybom a Piotrom Sielilom na Škoda Fabia Rally2 Evo z tímu RUFA MOTOR-SPORT. Tretia skončila opäť poľská posádka Piotr Parys a Damian Syty na Forde Fiesta Rally3.

Tibor Szabosi;asf79497.jpg

Súboj predokoliek v medzinárodných majstrovstvách Slovenska vyhrala dvojica tímu STYLLEX Martin Koči - Radovan Mozner jr. na Peugeote 208 Rally4. Nasledovala ich posádka z tímu GART RACING Jozef Béreš - Radovan Plichta jazdiaca na Forde Fiesta Rally4 a pódium uzavreli bratia Kamil a Erik Švecovci z tímu KESKO RACING rovnako jazdiaci na Peugeote 208 Rally4.

Tibor Szabosi;asf79367.jpg

V triede „historikov“ si najlepšie počínala česká dvojica Zbyněk Hora - Milan Bařina jazdiaci na Seate Ibiza GTi.

Tibor Szabosi;asf72166-1.jpg

V rámci Slovenského rally poháru si najviac bodov odviezol Patrik Magyar a Adriana Marinecová na vozidle Seat Ibiza. Druhé miesto obsadili Ladislav Mokran s Júliusom Kováčom na Renaulte Clio Sport a tretie miesto patrilo dvojici Oskar Šaláta - Norbert Juhasz na Škode 120L.

Tibor Szabosi;asr65257-4.jpg

Ďalšie kolo pretekov slovenského šampionátu v rely je plánované na začiatok mája (5.5-6.5.2023) v Slušoviciach.

Nasledujúcim podujatím organizovaným v areáli pretekárskeho okruhu budú oficiálne majstrovstvá SR pretekov automobilov do vrchu pod názvom HILL CLIMB RACE SLOVAKIA RING a to 1.4.2023.

Tibor Szabosi;asr65572-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri