Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tretie miesto v triede 3 pre Procar Speed Team

Wednesday, 13. 07. 2011 - 13:34, Miroslav Majláth   

Tretie miesto v triede 3 pre Procar Speed Team

Iba týždeň po smolnej Bohemia Rally sa na štart podujatia Beti Racing 3. Rally Lubeník postavila posádka Košického Procar Speed Teamu. V cieli z toho bolo pekné tretie miesto v rámci triedy 3. Pritom všetko mohlo dopadnúť úplne inak.


Tibor Szabosi;co8c5641-3.jpg

O tom ako Romana Grendela s Bohumilom Černochom pred týždňom v rámci podujatia konajúceho sa v okolí Mladej Boleslavi zradil najskôr diferenciál a následne aj spojka súťažného Mitsubishi Lancer EVO IX sme vás informovali. Našťastie sa novo vytvorenej posádke podarilo aspoň trochu zohrať v rámci druhej etapy už spomínanej súťaže, do ktorej nastúpili v rámci Super Rally a tak do Lubeníka, na štvrté podujatie seriálu DMACK Tyres Rally 2011 nastupovali s vyššími ambíciami.

Jozef Pisch;1t1u3565-4.jpg

Od úvodu všetko išlo ako po masle a Romanovi s Bohumilom sa podarilo zajazdiť niekoľko dobrých časov. V tretej rýchlostnej skúške sa však z prevodovej skrine ozvali nezvyčajné zvuky. Po nich Roman svojmu spolujazdcovi hlásil „stratu" štvrtého prevodového stupňa. Na výmenu prevodovky v rámci servisnej pol hodinky nebolo dosť času a tak to posádka Procar Speed Teamu riskla a dojazdila do cieľa bez už porúčajúcej sa štvorky. Napriek tomu sa im podarilo dojazdiť nielen na treťom mieste medzi súťažiacimi v triede 3, ale aj na peknom trinástom mieste celkového hodnotenia.

Tibor Szabosi;t2c2147.jpg

Roman Grendel napriek problémom priznal, že sa mu súťaž naozaj páčila : „Súťaž bola veľmi pekná. Na Gemeri sú asi najkrajšie rýchlostky z celého Slovenska. Škoda poruchy, ktorá nám neumožnila jazdiť tempo na aké sme boli pripravený. Som rád, že sa nám podarilo doraziť až do cieľa a udržať tretiu priečku v triede. So spolujazdcom sme sa už tiež dobre zžili a tešíme sa na ďalšiu súťaž ktorá bude v poľskom Rzeszowe."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri