Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tretie miesto pre Rosinu a KL Rally Team v Levoči

Tuesday, 05. 02. 2019 - 14:31, Public relations   

Tretie miesto pre Rosinu a KL Rally Team v Levoči

Výborný rozbeh do sezóny má za sebou slovenský KL Racing Rally Team. Ten sa predstavil s dvojicou súťažných posádok na podujatí v Levoči, pričom v cieli bral tretie miesto absolútneho poradia.

 

Tibor Szabosi;c30i7313-9.jpg

Dvojica súťažných posádok na vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX predvádzala v rámci 3. Zimnej Levoče 2019 výborné výkony ašpirujúce na najvyššie priečky konečného poradia.

Tibor Szabosi;c30i6943-12.jpg

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom už od úvodného testu dokazovali, že ak všetko bude fungovať, mali by záujem obsadiť niektoré z prvých troch pódiových miest. V cieli prvého meraného úseku im totiž patril tretí najrýchlejší čas, druhý bol zrušený a v treťom a štvrtom dokonca dosiahli na druhý najrýchlejší čas. Žiaľ, následne sa ozvala spojka Mitsubishi, ktorá prestala plniť svoju funkciu.

Tibor Szabosi;c30i8107-25.jpg

„Bohužiaľ, odišla nám spojka. V rýchlostke všetko fungovalo bez problémov a spomínaný problém sa ozval až po rýchlostnej skúške. Je to škoda a musím povedať, že ma to veľmi mrzí, keďže sme na druhé miesto strácali iba jednu sekundu. Možno by sa nám podarilo zatiahnuť a poskočiť na spomínané druhé miesto. Na druhej strane by sme asi išli hlava nehlava a kto vie ako by to dopadlo. Asi to bol osud a ten nám kázal odstúpi. Musím povedať, že obdivujem výkon aký podal v Levoči „majster Rosina“. Dosahovanými časmi prekvapil nielen mňa, ale aj konkurenciu, ktorá bola veľmi silná,“ vysvetlil dôvod odstúpenia Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;c30i6511-13.jpg

Nielen z Kukovho a Vejovho odstúpenia, ale hlavne z výbornej jazdy ťažila druhá posádka KL Racing Rally Teamu. Tú tvorila dvojica Štefan Rosina a Martin Trenkler, ktorým v cieli patrilo tretie miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i7058-13.jpg

„Bola to trochu iná súťaž ako minuloročná Dobšiná, kde sa mi podarilo brať víťazstvo, ale musím povedať, že sa mi veľmi páčila. Škoda len, že prišiel odmäk, inak by to bolo čisté Švédsko. Rýchlostné skúšky boli pekné, rýchle a my sme si jazdu poriadne užili. Musím objektívne zhodnotiť, že ak by nebol Kuko odstúpil, bol by skončil asi pred nami. Ale je to rally a nám patrí tretie miesto absolútneho poradia, čo ma naozaj potešilo. Ďakujem KL Racing Rally Teamu za to, že som si opäť mohol sadnúť do rally auta, určite si to chcem v budúcnosti ešte zopakovať,“ doplnil spokojný Štefan Rosina.

Tibor Szabosi;asf-7432-7.jpg

kl-racing-partneri-2018-1.jpg

KL Racing Rally Team, M.Majláth

 

Fotogaléria KL Racing MRC Zimná Levoča



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri