Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

TODOS Cena Slovenska preverí schopnosti 54 jazdcov

Friday, 06. 09. 2019 - 23:05, Public relations   

TODOS Cena Slovenska preverí schopnosti 54 jazdcov

A je to tu. Podujatie TODOS Cena Slovenska 2019 odštartovalo. V piatok 6.9.2019 sa konalo administratívne a technické preberanie.

Nielen sekretariát, ale aj technickí komisári a organizátori dnes celý deň poriadne pracovali. Výsledkom je nielen kompletne pripravená trať podujatia TODOS Cena Slovenska 2019, ale aj 54 prevzatých jazdcov a ich vozidiel. Preteky tak môžu v sobotu ráno odštartovať už naostro.

Tibor Szabosi;c30i0414-11.jpg

V rámci soboty a nedele (7. – 8.9.2019) sa tak všetci fanúšikovia Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov môžu tešiť na nádherné preteky na Pezinskej Babe. V rámci nich sa predstaví 54 jazdcov, ktorí budú bojovať v 12 jednotlivých triedach. Pri podrobnejšom pohľade je už teraz jasné, že najviac jazdcov odštartuje v skupine E1, kde sa predstaví celkovo 20 jazdcov. Druhou najpočetnejšou je skupina N s 12 jazdcami. V skupinách A a D/E2 sa predstavia 4 jazdci a v HK1 a MX5 to bude po 3 jazdcoch a v skupine HK3 a E2-SH 2 jazdci. Ostatné skupiny, čiže HK2, NP3, NP2 a S20 sa predstavia osamotení jazdci.

plagat-10.jpg

Preteky v sobotu začínajú o 8:00 hodine rozpravou jazdcov a následne od 9:0 hodiny budeme mať všetci možnosť sledovať všetkých jazdcov a ich vozidlá na trati, pričom dopoludnia zúčastnení absolvujú dvojicu tréningových jázd. Po obednej prestávke, čiže od 13:00 hodiny budú súťažiaci absolvovať dvojicu súťažných jázd, ktorých súčet časov nastolí konečné poradie pretekov. Slávnostné vyhlásenie výsledkov a ocenenie najlepších je naplánované na 18:00 hodinu. V nedeľu je športový program rovnaký ako v sobotu.

Miroslav Majláth
tlačový tajomník TODOS Cena Slovenska 2019



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri