Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Prví nedočkavci sú už v Paddocku na Pezinskej Babe

Thursday, 05. 09. 2019 - 13:06, Public relations   

Prví nedočkavci sú už v Paddocku na Pezinskej Babe

Napriek faktu, že podujatie TODOS Cena Slovenska 2019 oficiálne odštartuje až zajtra 6.9.2019, kameňolom pod Pezinskou Babou, kde bude servisné depo pretekárskych automobilov, sa už začína zapĺňať pretekármi a ich vozidlami.

Je štvrtok dopoludnia a zdalo by sa, že kameňolom by ešte mal byť prázdny a mali by sa v ňom nachádzať iba pracovníci organizátora. Opak je však pravdou a v legendárnom Paddocku už náhodní okoloidúci môžu sledovať aj prvých prišelcov z radov pretekárov. K tým úplne najrýchlejším, čo sa príjazdu na preteky týka, zatiaľ patria Martin Juhás a Fero Ančík, ktorých pretekárske autá už zdobia servisné depo podujatia TODOS Cena Slovenska 2019, pričom nenásilne signalizujú, že v priebehu soboty a nedele sa Pezinská Baba opäť rozozvučí pretekmi automobilov do vrchu.

1-173.jpg

Pripomeňme si teda základné fakty, čo sa v rámci TODOS Cena Slovenska 2019 v najbližších dňoch bude diať. V priebehu zajtrajška, čiže piatku (6.9.2019) je pre všetkých prítomných pripravené administratívne a technické preberanie. Tieto dve činnosti sa budú diať v čase od 10:00 do 18:30 hodiny. Zároveň vo večerných hodinách otvorí svoje dvere aj PRESS Centrum a to v čase od 17:00 do 18:30 hod. V sobotu (7.9.2019) je na 8:00 hodinu pripravená rozprava jazdcov. Po nej sa už jazdci postupne presunú na štart pretekov, kde v dopoludňajších hodinách absolvujú dvojicu tréningových jázd. Po nich v popoludňajších hodinách nasleduje dvojica súťažných, ktorá nám aj prezradí konečné poradie pretekov. Vyhlásenie výsledkov a ocenenie najlepších je plánované na 18:00 hodinu. V nedeľu (8.9.2019) je program pretekov rovnaký ako v sobotu. PRESS Centrum pre zástupcov médií bude otvorené v priebehu soboty a nedele od 7:30 do 17:00 hodiny.

plagat-10.jpg

Rovnako ako žiadne iné športové podujatie, ani Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu sa bez nich nezaobíde. Rovnako tomu bude aj v rámci TODOS Cena Slovenska 2019, kde sa organizátor rozhodol, že vstup do okolia trate bude voľný, čiže bez platenia. Radi by sme však apelovali na divákov, ktorí sa na Pezinskú Babu v priebehu víkendových dní chystajú, aby prišli ku trati s dostatočným predstihom, preteky sledovali iba z bezpečných miest a počúvali, ale aj poslúchali upozornenia traťových komisárov, ktorí všetky upozornenia divákom smerujú iba z dôvodu bezpečnosti.

Miro Majláth
tlačový tajomník TODOS Cena Slovenska 2019



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri