Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tie najlepšie videá z Rally de Portugal

Tuesday, 29. 03. 2011 - 21:21, Katarína Ďurecová   

Tie najlepšie videá z Rally de Portugal

Na serveri youtube.com sa ako obvykle objavilo množstvo zaujímavých videí z portugalskej rally. Pozrite si tie najlepšie a najzaujímavejšie z nich:

Zaujímavá situácia sa udiala hneď na prvej RS. Mads Ostberg trafil jednu z bariér v dôsledku čoho sa uvoľnilo jeho predné koleso, ktoré následne poskakovalo po trati a trafilo jedného z divákov:

Vladislav Maschl;img-3061-1.jpg

Pekné preview pred portugalskou rally od Fordu, kde okrem iného môžete vidieť Jariho-Mattiho Latvalu a Mikka Hirvonena pri predpovedaní počasia. V prípade, že by Jari-Matti nejazdil rally, tak by sa ako rosnička istotne uživil. :-)

Ford;

Nedobre vyzerajúca havária Bernarda Sousu, ktorá trošku pripomína obrovskú haváriu Jariho-Mattiho Latvalu z roku 2009:

Vladislav Maschl;img-3214.jpg

Cez strechu šiel aj Patrik Flodin:

Vladislav Maschl;img-5182.jpg

Ďalšia havária - tento krát v podaní Khalida Al-Qassimiho:

Ford;21138.jpg

Menšiu krízovú situáciu mal v Portugalsku aj Martin Semerád, nakoniec z toho bol ale „iba" pekný drift:

Vladislav Maschl;img-4451-1.jpg

Jazdci Fordu idú spolu so svojimi spolujazdcami z Fara do Lisabonu na superšpeicálku a späť a všetko si to natáčajú na kameru. Ako prebiehala cesta?

Vladislav Maschl;img-2270-2.jpg

Situácia, ktorá de facto rozhodla o tom, že Sébastien Loeb v Portugalsku nevyhrá - Mikko Hirvonen dostal defekt, vymenil koleso a pokračoval ďalej. Loeb, ktorý štartoval dve minúty za ním tak, samozrejme, absolvoval časť RS v jeho prachu a na konci RS bol skutočne naštvaný. A naštvaný Loeb nie je až tak častý zjav..

Willy Weyens;loeb-11.jpg

Petter Solberg počas prvej etapy hádam utvoril nejaký rekord - defekt ho postihol neuveriteľných štyri krát! Pozrite si, ako mení koleso pri defekte číslo tri. Jazdec, ktorý ho obieha je jeho brat Henning:

Willy Weyens;psolberg-26.jpg

Tímová réžia v tíme Ford počas Power Stage - Henning Solberg, ktorého na tejto RS postihol nejaký technický problém zastavuje a púšťa pred seba Mikka Hirvonena, ktorý útočil na bonusové body z Power Stage. Nakoniec ale skončil piaty a body navyše si nepripísal:

Vladislav Maschl;img-4765-1.jpg

Sébastien Loeb v momente, kedy zistil, že vyhral Power Stage a pripisuje si tri body, Sébastien Ogier oslavuje po príjazde do cieľa. Na konci videa je možné zhliadnuť aj Ogiera s nejakou slečnou, ktorá (súdiac podľa toho, že sa na seba vrhli dvakrát :-)) je zrejme jeho priateľkou:

Willy Weyens;ogier-369-1.jpg

Posledné video - tlačová konferencia po Rally de Portugal, na ktorej sa spolujazdci skutočne predviedli. Co-driver Sébastiena Ogiera Julien Ingrassia sa rozhodol vyjadriť svoje pocity jednou z melódií v jeho mobile („I feel good"), spolujazdec Jariho-Mattiho Latvalu Miika Antilla pre zmenu prirovnáva fakt, že spolu s Jarim-Mattim na tejto rally konečne došli do cieľa k príbehu o Santa Clausovi („Počuli sme rôzne príbehy o tom, že na konci tejto rally je koniec, ale až doteraz sme nevedeli, či je to pravda. Je to to isté ako so Santa Clausom - neviete, či je ten príbeh pravdivý alebo nie..")

Vladislav Maschl;img-5199-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri