Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Matt Wilson v Portugalsku získal vynikajúce piate miesto

Wednesday, 30. 03. 2011 - 18:50, Katarína Ďurecová   

Matt Wilson v Portugalsku získal vynikajúce piate miesto

Matthew Wilson si na portugalskej rally pripísal na svoje konto výborné piate miesto, čím vylepšil svoje doterajšie najlepšie umiestnenie, ktorým bola šiesta pozícia z roku 2010.

„Na prvej rannej rýchlostnej skúške (tretieho dňa) sme našli dobrý a pohodlný rytmus, ale potom sme radšej spomalili a zbytočne neriskovali. Keby sme vedeli, že Mikko mal na tej istej RS problémy, tak by sme na to zrejme tlačili trochu viac, ale bolo ťažké rozhodnúť sa, ako k tomu všetkému pristúpiť. Myslím, že incident, ktorý sme tu mali v roku 2009 bol stále v kútiku mojej mysle - vtedy sme tiež boli na piatom mieste a potom som havaroval", vracia sa Matthew ešte k poslednej etapy portugalskej rally a pokračuje s celkovým hodnotením: „Som ale šťastný, s tým ako to všetko šlo. Boli sme schopní zrýchliť, keď sme to potrebovali a včera (v sobotu) sme dokonca mali ten luxus, že sme mohli po tom, ako mal Henning defekt, spomaliť. Vďaka tomuto výsledku som ešte viac odhodlaný pokúsiť sa zaistiť si viac štartov vo WRC v tejto sezóne a to je to, na čo sa ja so Scottom (Martinom - spolujazdcom) budeme koncentrovať počas ďalších mesiacov."

Vladislav Maschl;img-4204-1.jpg

Wilson teda dúfa, že v tejto sezóne absolvuje, ak všetko pôjde dobre, všetky podujatia a určite by si na nich chcel prinajmenšom zopakovať svoje najlepšie umiestnenie vo WRC, ktorým stále ostáva štvrté miesto z Japonska 2007.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri