Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Think City chce byť šťukou v meste

Monday, 27. 12. 2010 - 13:27, Ivan Václavík   

Think City chce byť šťukou v meste

Okrem Kalifornie sa pripravuje v 12 ďalších štátoch USA schválenie elektrických automobilov Think City do premávky. Celkovo to predstavuje objem 35 % automobilového trhu v USA, pričom certifikácia je nevyhnutná pre predaj flotily týchto obratných vozidiel, ktoré majú dojazd asi 160 km.

think-city1.jpg

 Vyrábajú ich v meste Elkhart v štáte Indiana, s predajom najnovšej generácie na americkom kontinente - prvýkrát pre štyroch pasažierov - sa začne v roku 2011 a pre Európu ich budú vyrábať vo Fínsku.

think-city2g.jpg

Firma so sídlom v hlavnom meste Nórska v Oslo plánuje vyrobiť v roku 2011 až 2 500 týchto áut, ktoré majú štandardne namontovanú klimatizáciu.

think-city3g.jpg

Štvrtá generácia využíva vlastný elektronický systém a výrobca poskytuje na auto 5-ročnú záruku do najazdenia 100 000 km. Think City sa tak zaraďuje medzi najatraktívnejšie elektromobily s nulovými emisiami na trhu.

think-city4g.jpg

Toto ľahké auto do mesta dokáže jazdiť po diaľnici až rýchlosťou 110 km/h, jeho dojazd v meste je 160 km na jedno nabitie.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri