Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Thierry Neuville mení Barum Rally za Yaltu

Thursday, 19. 05. 2011 - 20:42, Katarína Ďurecová   

Thierry Neuville mení Barum Rally za Yaltu

Zmena plánov sa udiala v tíme Peugeot Belgicko-Luxembursko, za ktorý jazdí víťaz Tour de Corse Thierry Neuville. Tím vynechá pôvodne plánovanú českú Barun Rally a namiesto nej bude štartovať na ukrajinskej Prima Yalta Rally, ktorá sa uskutoční už za dva týždne.

Dôvodom by mal byť fakt, že na Yalte sa zíde menšia konkurencia ako v Zlíne a Neuville tým pádom bude mať šancu získať viac bodov, ako by získal na Barum Rally. „Po zvážení sme dospeli k názoru, že bude výhodnejšie poslať Thierryho Neuvilla a Nicolasa Gilsoula na Ukrajinu ako do Českej republiky, kde sme pôvodne plánovali štartovať. Pre všetkých pilotov je Yalta veľkou neznámou a veríme, že Thierry bude oveľa viac konkurencieschopný na rally, ktorá je pre každého nová. Taktiež sa táto rally koná skôr, čo znamená, že Thierry bude mať viac najazdené pred pre nás veľmi dôležitou Ypres Rally, ktorá sa koná koncom júna", udáva všetky dôvody na štart na Ukrajine Adelheid Terryn z Peugeotu Belgicko-Luxembursko.

Radek Vojtěchovský;img-1880.jpg

Toto rozhodnutie tím oznámil ešte pred začiatkom Tour de Corse, takže sa nedá povedať, že by išlo o nejaké náhle taktizovanie po tom, ako sa Neuville víťazstvom rázne zapojil do hry o titul.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri