Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tempo & Crash

Wednesday, 04. 07. 2012 - 18:23, Daniel Mandzi   

Tempo & Crash

Príjazd do horúceho Lubeníka, sprevádzal dážď. Od začiatku bolo jasné, že Rally Lubeník, je jedno z najobtiažnejších v Slovenskom majstráku. Nový jazdec, nová spolupráca, nové prostredie.

 

Tibor Szabosi;co8c3150-4.jpg

„Na začiatok by som rád spomenul, náročnosť prípravy, tréningu a rozpisu, ktorý je iný, ako doteraz, keď som jazdil s otcom. Bolo obtiažne zvyknúť si na české výrazy, iný štýl písania zatáčok a pocit v aute, s niekým o kom viete, že ide neskutočne rýchlo a koho vôbec nepoznáte, nikdy ste spolu predtým v aute nesedeli a nemali čas začať si dôverovať. "

Tibor Szabosi;67c1266.jpg

Po niekoľkých  tréningových prejazdoch a po hodinách stravených v aute, sme si na seba s Martinom celkom zvykli. Musím priznať, nebolo to bezchybné ale snažil som sa najviac ako som vedel, dal do toho všetko a sústredil sa na každú bodku a poznámku v zošite. Od začiatku sme nasadili neuveriteľne rýchle tempo, prejazd Peklom sme zvládli a aj keď sme sa rozhodli koniec, šmykľavý les, neísť až tak rýchlo, nezvládli sme prejazd pravou zatáčkou a trafili sme ľavými zadnými dverami strom a následne sme zapichli „čumák" do ďalšieho stromu. Aj také býva rally a v Lubeníku si smola vybrala aj okrem iných nás. Obaja však pevne veríme, že to na budúcom preteku zvládneme lepšie a dôjdeme štastne a úspešne do ciela."

Tibor Szabosi;co8c3154-3.jpg

A nakoľko Radovan Mozner starší presadol z miesta jazdca, na miesto šéfa tímu, celú situáciu zhodnotil: „Prekvapila ma otázka chlapcov, či dostanú možnosť reparátu, okamžite som odpovedal ÁNO. Rally je o rýchlosti, technike, teame ale jednou veľkou veličinou pri tvorení výsledku, je štastie. A to im tentokrát prialo v tom, že sú obaja zdravotne v poriadku, no neprialo im dôjsť až do cieľa. Verím, že hanbu si neurobili, a tak sa už teraz tešíme na nasledujúci pretek."

Tibor Szabosi;67c1260.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri