Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tänak vo Walese s Fiestou WRC

Wednesday, 19. 10. 2011 - 18:25, Katarína Ďurecová   

Tänak vo Walese s Fiestou WRC

Podľa informácií obvykle veľmi dobre informovaného serveru maxrally.com sa mladý estónsky rýchlik Ott Tänak na záverečnom podujatí tejto sezóny vo Veľkej Británii predstaví za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Bude sa jednať o jeho prvý štart v kráľovskej kategórii.

Chránenec Markka Martina si Fiestu prvý krát vyskúšal už pri teste Fordu na francúzskom asfalte: „Za volantom som na asfalte strávil nejaký čas a rozhodne to bolo pre mňa veľmi poučné. Ale o budúcnosti sa ešte nič nevie", vyjadril sa po tomto teste dosť nejasne Tänak, o ktorom sa otvorene hovorí ako o budúcnom jazdcovi továrenského tímu Fordu.

Vladislav Maschl;img-4670-1.jpg

Ešte pred svojim debutom v kategórii WRC ale však Tänaka čaká Rally de Espana, kde bude bojovať o titul v kategórii SWRC. Jeho a lídra tejto kategórie Juha Hänninena delia pred posledným podujatím tejto sezóny len tri body, takže je jasné, že víťaz berie všetko.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri