Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Subaru Rally Team Komárno so Šútorom na Slovakia Baba 2018

Wednesday, 04. 07. 2018 - 09:01, Public relations   

Subaru Rally Team Komárno so Šútorom na Slovakia Baba 2018

Po premiére Subaru Rally Teamu Komárno v rámci Oždianskych serpentín, kedy sa tento rally tím premiérovo zapojil do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, sa predstaví aj na Pezinskej Babe. Rovnako ako v Ožďanoch, aj teraz to bude v spolupráci s Robom Šútorom a Škodou Octavia.

Tibor Szabosi;c50q2793-1.jpg

Pre Róberta Šútora trať na Pezinskej Babe nebude ničím novým, keďže tu už kopcové preteky absolvoval v minulom roku. No, absolvoval ako absolvoval. V podstate si tu odjazdil pri svojej premiére iba dve sobotňajšie tréningové jazdy. V prvej súťažnej mu totiž odmietla ďalšie služby prevodovka a tak mohol zbaliť Škodu Octavia a vypraviť sa na cestu domov. Takže teraz ho v rámci podujatia Slovakia Baba čaká akási opätovná premiéra.

Tibor Szabosi;c50q2182.jpg

V minulom roku som si síce trať „ošahal", ale bolo to iba krátke spoznávanie. Dúfam, že tento rok bude Škoda Octavia fungovať bez problémov a ja si poriadne zajazdím. Trať sa mi veľmi páči a vôbec sa nečudujem, že sa tu niekedy v minulosti jazdila Európa. Dúfam, že aj povrch vozovky bude po opravách dobrý a všetci si preteky poriadne užijeme. Moja vďaka patrí Subaru Rally Teamu Komárno, ktorý môžem opäť reprezentovať," zhodnotil pred pretekmi Róbert Šútor.

Tibor Szabosi;c50q1578-1.jpg

Preteky na Pezinskej Babe, ktoré sa budú konať pod názvom Slovakia Baba 2018 sú započítavané do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 ako ich ôsme a deviate kolo. V pláne sú počas soboty a nedele (7. - 8.7.2018) najskôr dopoludnia dve tréningové jazdy, následne popoludní odštartuje dvojica súťažných jázd, pričom súčet ich časov rozhodne o konečnom poradí jednotlivých jazdcov.

Subaru Rally Team Komárno, M.Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri