Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno na Szilveszter Rally opäť s prekvapením

Thursday, 26. 12. 2013 - 21:27, Public relations   

Subaru Komárno na Szilveszter Rally opäť s prekvapením

Tohtoročná rally sezóna na Slovensku síce už dávnejšie skončila, niektoré z tímov však ešte sezónu 2013 neukončili a pokračujú medzi Vianocami a Novým rokom na maďarskom Hungaroringu. Medzi ne patrí aj Komárňanský Subaru Rally Team.

Jozef Pisch;1t1u0501-1.jpg

Minuloročnú Szilveszter Rally na Hungaroringu jednoznačne ovládol slovenský tím Subaru Komárno, keď spoločne s Jozefom Bérešom mladším a jeho spolujazdcom Zoltánom Répásom ovládol túto poslednú súťaž v roku. Na tú tohtoročnú tím z Komárna pripravil pre svojich fanúšikov ďalšiu lahôdku, keď v rámci Szilveszter Rally 2013 angažoval Prešovčana Tibora Cserhalmiho. Toho v kokpite Subaru Impreza WRX bude navigovať Čech Petr Těšínsky. „Som veľmi rád, že sa nám podarilo dohodnúť s Tiborom na reprezentácii nášho tímu. Je síce pravda, že Tibor už dlhšie za volantom súťažného vozidla nesedel, ale všetci dobre vieme, že je to veľký talent a už v minulosti niekoľkokrát dokázal, že aj po dlhšej pauze vie podať skvelý výkon. Sám som zvedavý ako sa mu podarí zajazdiť túto súťaž," vysvetlil na úvod Mário Csente, manažér Subaru Komárno Teamu. „Mne osobne rozlúčka s tohtoročnou sezónou v rámci Auto Show Slovakia Ring 2013 nevyšla, keď ešte pred štartom súťaže začal štrajkovať motor našej Imprezy. Mechanici dali auto dohromady a dúfam, že Szilveszter Rally si všetci poriadne užijeme."

Tibor Szabosi;gh7p1205autosportfoto.jpg

Szilveszter Rally Hungaroring rovnako ako v minulých rokoch uzavrie maďarskú rally sezónu. Napriek faktu, že sa jedná viac o show ako o „normálne" súťaženie zoznam prihlásených hlási vyše stoosemdesiat súťažiacich, ktorí sa početnej diváckej kulise predstavia v dňoch 28.-29.12.2013 na maďarskom okruhu Hungaroring.

Subaru Komárno Team, Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri