Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno a Jozef Béreš mladší ovládli Szilveszter Rally

Wednesday, 02. 01. 2013 - 15:49, Miroslav Majláth   

Subaru Komárno a Jozef Béreš mladší ovládli Szilveszter Rally

Maďarskú Szilveszter Rally jednoznačne ovládol Jozef Béreš mladší, keď vyhral všetky merané úseky. Subaru Komárno a Máriovi Csentemu sa tak odvďačil za jedinečnú možnosť, vyskúšať si opäť po dlhej dobe, aké je to súťažiť s vozidlom Subaru Impreza WRX STi.

Tibor Szabosi;ibs0851.jpg

Možno by sa v tomto momente mohlo niekomu zdať, že takéto jednoznačné víťazstvo vybojoval Béreš mladší vďaka slabej konkurencii, opak je však pravda. Na štart Szilveszter Rally 2012 sa totiž postavilo celkovo vyše stosedemdesiat posádok z viacerých krajín Európy, pričom samozrejme nechýbala ani kompletná maďarská rally špička. Navyše sa tu predstavilo divákom aj niekoľko vozidiel špecifikácie WRC, na ktoré sa N-kové Subaru jednoducho nechytá. Navyše maďarskí jazdci vedia byť na domácich tratiach veľmi rýchly a vedia tým pádom poriadne potrápiť súperov. Navyše podmienky v sobotu ráno taktiež neboli ideálne, keď na trati Hungaroringu bola poriadna poľadovica. Napriek tomu, ako sme už na začiatku hovorili, Ďodi Béreš nezaváhal a Szilveszter Rally 2012 vyhral s pol minútovým náskokom, navyše sa stal aj víťazom triedy H, kam bolo zaradené v rámci Szilveszter Rally vozidlo Subaru Impreza WRX STi.

Tibor Szabosi;co8c6968-4.jpg

„Veľmi sa chcem Ďodimu poďakovať. Naše Subaru ako iste viete ešte nikdy nestálo na najvyššom mieste v absolútnom poradí. Je to pre mňa, ale aj mojich mechanikov úplne nový, nepoznaný pocit. Ďakujem," povedal po súťaži rozradostený Mário Csente, ktorý si zároveň vyskúšal, ako by mu chutilo robiť manažéra svojho tímu Subaru Komárno.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri