Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Styllex po 1. etape na rajde Rzeszowskom

Saturday, 11. 08. 2012 - 10:28, Daniel Mandzi   

Styllex po 1. etape na rajde Rzeszowskom

Do cieľa MSR1 na 21. Rajde Rzeszowskom prišla len jedna posádka tímu Styllex motorsport. Jozef Béreš st. so spolujazdcom Róbertom Müllerom na vozidle Audi Quattro Coupé. Ďodimu Bérešovi sa nepodarilo prejsť rýchlostnú skúšku Lubenia, ktorá mu priniesla smolu aj minulý rok. Približne na 15 kilometri poškodil zadnú nápravu na vozidle Škoda Fabia S2000 a tak posádka odstúpila zo súťaže MSR1. V súčasnosti je už auto opravené, po technickom preberaní v uzavretom parkovisku.  Cieľom tímu je v sobotu v rámci systému SuperRally pokračovať v súťaži a odštartovať do bojov o popredné priečky MSR II.

foto3-3.jpg

Posádka Béreš ml. - Starý začali na poľských tratiach opatrne, keďže sú svojím charakterom úplne iné ako slovenské. „Od rána sa nám išlo pomerne dobre. Prvú dnešnú skúšku sme začali opatrne, na druhej sme už zrýchľovali. Bohužiaľ do cieľa Lubenie sme už nedošli. V polovičke vložky, na pravej ostrej zákrute som sa dotkol plota pravým zadným kolesom. Hneď som vedel, že je koniec.  Rana to síce nebola veľká, ale auto sa začalo čudne chovať. Odtrhli sme tlmič od náboja a museli sme zo súťaže odstúpiť," povedal Ďodi v servise.

foto2-2.jpg

Viac šťastia mal dnes Béreš st. alias dedo. „Na RS Żarnowa sme nasadili menšie tempo na rozohranie. Na druhej skúške v poradí sme už pustili väčšiu paľbu. Avšak približne 5 kilometrov pred cieľom sme chytili defekt. So sebou sme mali len mokrú pneumatiku, tak sme išli na jednej strane s mokrou a na druhej so suchou. Potom prišla tá 25-kilometrová vložka. Keď som sa dozvedel, že Ďodi stojí, stratil som náladu. My sme do cieľa dnešného dňa prišli. V druhom kole sme išli svižným tempom, ale nie s maximálnym nasadením. Zvolené tempo nám stačí - triedu F4 vyhrávame a podľa neoficiálnych výsledkov sme po MSR1 na 14. mieste absolútne," okomentoval preteky Béreš st.

foto1-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri