Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

STYLLEX motorsport pred štartom do novej sezóny

Thursday, 25. 03. 2010 - 15:23, T. Szabosi   

STYLLEX motorsport pred štartom do novej sezóny

Už o pár dní odštartuje úvodným podujatím VALVOLINE-START AUTÓ RALLY v maďarskom Egeri ďalší ročník Medzinárodných majstrovstiev Slovenska v rally. Na štarte samozrejme nebudú chýbať ani úradujúci absolútni majstri Slovenska: posádka týmu STYLLEX Motorsport Jozef Béreš - Róbert Műller.

Jozef Pisch;Ďodi na rajde Rzeszowskom

V sezóne 2010 nahradí víťazný Peugeot 207 S2000 nová technika. K obhajobe titulu, ktorá je prvoradým cieľom na tento rok, by mala J. Bérešovi s R. Műllerom pomôcť nová Škoda Fabia S-2000. Na jej premiéru si však ešte budeme musieť počkať. Premiéru absolvuje až koncom apríla na Rally Prešov 2010.

Tibor Szabosi;Rally Prešov 2009

Po minuloročných skúsenostiach so špecifickým, mimoriadne rýchlym profilom maďarských tratí sa totiž vedenie týmu STYLLEX Motorsport rozhodlo v Egeri nahradiť vozidlo špecifikácie Super 2000, ktoré má relatívne malú "maximálku", rýchlejším vozidlom kategórie WRC. Voľba padla na Škodu Octavia WRC z českého týmu Profiko.

Tibor Szabosi;img_8118.jpg

STYLLEX motorsport bude aj v sezóne 2010 štartovať so svojou juniorskou posádkou Martin Koči - Imrich Ferencz v českom Pohári mládeže so Škodou Fabia v triede N1. Cieľom je obhájiť minuloročné víťazstvo a nazbierať ďalšie skúsenosti na náročných českých tratiach.

Peter Vranský;Čakanie na ostrý štart...

Veríme, že aj v sezóne 2010 budeme našim fanúšikom výkonmi na tratiach rýchlostných skúšok prinášať veľa radosti a že nám zachovajú svoju priazeň. Všetkých samozrejme radi uvidíme už počas nasledujúceho víkendu v Egeri.


Styllex Motorsport
media team

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri