Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Styllex motorsport pred rally Košice 2010

Friday, 17. 09. 2010 - 09:20, Tereza Talajová   

Styllex motorsport pred rally Košice 2010

Dnes o 17:30 hod. slávnostným štartom pred hotelom Yasmin v Košiciach začne písať svoju históriu už 36. ročník Rally Košice. Styllex motorsport, líder priebežného hodnotenia Majstrovstiev Slovenska 2010, samozrejme nebude chýbať. S cieľom obhájiť prvenstvo z rokov 2008 a 2009 sa posádka J. Béreš - R. Müller postaví na štart tohtoročnej Rally Košice s vozidlom Škoda Fabia S2000. Tím Styllex motorsport ide toto podujatie s podporou ŠKODA Auto Slovensko.

fotostyllex.jpg

Súťaž je rozdelená do dvoch etáp, pričom každá z etáp pozostáva zo šiestich rýchlostných testov. Piatková etapa meria celkovo 239 km (z toho takmer 81 km RS) a v sobotu čaká na súťažiacich 296 km (78 km RS). Každá z etáp je do Majstrovstiev Slovenska 2010 bodovaná samostatne.

Prioritou tímu Styllex motorsport je udržanie vedúcej priečky v priebežnom poradí seriálu Mediaracing Majstrovstvá Slovenska 2010 a vytvorenie si dobrej východiskovej pozície na obhajobu titulu absolútnych majstrov Slovenska pred záverečným podujatím sezóny, ktoré sa uskutoční v Bratislave.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri