Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Stretnutie majstrov 2011

Monday, 21. 11. 2011 - 15:39, Daniel Mandzi   

Stretnutie majstrov 2011

Dňa 19.11.2011 sa uskutočnilo už druhé stretnutie majstrov volantu v motokárovej hale Monaco Grand Prix v Liptovskom Mikuláši. Išlo o exhibičnú súťaž pozvaných automobilových pretekárov a hostí z motoršportu, ktorý si zmerali svoje schopnosti na motokárach. Súťažilo sa o najrýchlejšieho jazdca a o najrýchlejší štvorčlenný tím. Do preteku sa zapojilo 27 pretekárov a 6 kompletných tímov. Partiu rallystov doplnili mladí jazdci z okruhov a motokár.

Tibor Szabosi;co8c5974-3.jpg

Obhajcom titulu v jednotlivcoch bol Alexander Baffy, ktorý sa musel po preteku uspokojiť s druhým miestom. Víťazom sa stal Ján Kundlák a tretie miesto obsadil Marek Hirš.

Tibor Szabosi;co8c6084-5.jpg

V preteku tímov sa podarilo obhajiť minuloročné víťazstvo domácemu MGP racing tímu v zložení Peter Jurečka, Martin Jurečka, Matej Beťko a Ladislav Mrázik pred Junior National teamom a Autošport Foto teamom.

Tibor Szabosi;co8c6079-4.jpg

 Počas celého podujatia panovala v depe aj bare motokárovej haly dobrá nálada. Zmysel celej akcie, dôstojne zakončiť uplynulú sezónu, bol splnený. Veríme, že budúci rok sa akcia zopakuje v rovnako dobrej atmosfére.

Tibor Szabosi;co8c5531-8.jpg

Fotogaléria 2. Stretnutie majstrov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri