Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sordo chce doma vyhrať

Tuesday, 19. 10. 2010 - 23:58, Katarína Ďurecová   

Sordo chce doma vyhrať

Po tom, ako si Citroen zaistil oba tituly sa môže Dani Sordo konečne koncentrovať na zisk svojho prvého víťazstva vo WRC a keďže nasledujúca rally sa ide uňho doma v Španielsku, kde je tradične veľmi silný, tak očakávania sú vysoké.

„Od tohto podniku si sľubujem veľa a ľudia, ktorí sa prídu pozrieť na rally si sľubujú veľa odo mňa! Som pod tlakom, ale beriem to pozitívne a cítim sa oveľa viac v pohode ako vo Francúzsku, kde som musel získať body, aby som pomohol Citroenu získať titul značiek. Túžba získať moje prvé víťazstvo je veľmi silná ako vždy, ale viem, že nič nemám vo vrecku", hovorí o svojich očakávaniach na španielskej rally Dani Sordo.

Tibor Szabosi;img_0806.jpg

Sébastien Loeb vie, že Sordo bude jeho najväčším súperom v boji o víťazstvo a myslí si, že môže rozhodnúť najmä prvý deň, kedy sa ide na šotoline a Sordo tam môže veľa získať, pretože bude štartovať až z piateho miesta: „Ak bude sucho, tak si myslím, že stratíme veľa času čistením trate. Podľa mňa má Dani Sordo ideálnu východiskovú pozíciu, keďže ako piaty jazdec na štarte už bude mať čistú trať. Po prvom dni si môže vytvoriť dvadsať alebo tridsaťsekundový náskok a na to, aby ste stiahli toľko času na Daniho na asfalte musíte byť prekliato rýchly."

Marián Bazala;img-1133-2006.jpg

„Do tejto rally pôjdem s rovnakým úmyslom ako do každej inej. Kvôli tomu, že už som vyhral titul neprídem tu len tak s rukami vo vreckách. Nemám rád prehry. Uvidíme, ako sa budú veci vyvíjať počas prvých rýchlostných skúšok. Ale je mi jasné, že do nejakého zbytočného rizika nepôjdem", hovorí o španielskej rally Sébastien Loeb a z jeho slov je vidno, že Sordovi rozhodne víťazstvo len tak nedaruje.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri