Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala o novej Fieste WRC

Wednesday, 20. 10. 2010 - 00:55, Katarína Ďurecová   

Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala o novej Fieste WRC

Po tom, ako Fiestu testovali Matthew Wilson, Henning Solberg a PG Andersson, sa k testu novej Fiesty WRC konečne dostali aj továrni jazdci Fordu Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala, ktorí testovali v Španielsku a najazdili tam vyše 1200 kilometrov. Videá z testu nájdete v tomto článku.

„Veľmi som sa na prvú jazdu s novou Fiestou tešil a som s ňou veľmi spokojný. Bola to taká zábava, v akú som dúfal a som skutočne vzrušený z toho, čo môžeme s týmto auto dosiahnuť. Samozrejme, ešte stále je tu veľa vecí, ktoré treba dovyvíjať, ale moje prvé dojmy sú veľmi dobré. Auto je skutočne jedinečné, je to ako riadiť naštvanú včelu!", neskrýva nadšenie z Fordu Fiesta WRC Mikko Hirvonen.

Ford;ford-fiesta-rs-wrc-11-1600x0w.jpg

K testu sa vyjadril aj Mikkov tímový kolega Jari-Matti Latvala: „Trať, na ktorej sme testovali sa obvykle využíva na testy áut, ktoré pretekajú na rally typu Dakar, takže bola plná kameňov, dier a rôznych hrboľov. Od auta sa tým pádom vyžadovalo veľa, ale aj napriek tomu som išiel na maximum, pretože tím chcel vedieť, ako sa Fiesta správa v podmienkach takéhoto typu. Ohromilo ma a zároveň aj potešilo, ako rýchlo som dostal dobrý pocit z riadenia. Auto je veľmi dobre vyvážené a motor je lepší ako som očakával", hovorí Jari-Matti Latvala, ktorý túto testovaciu trať označil za „najtvrdšiu, na akej kedy jazdil".

Ford;ford-fiesta-rs-wrc-1-1600x0w.jpg

Po španielskej rally, ktorá sa koná už tento víkend, majú Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala naplánovaný ďalší test Fordu Fiesta WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri