Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg má za sebou úspešný test

Monday, 12. 04. 2010 - 14:37, Lukáš Raník   

Solberg má za sebou úspešný test

Už tento víkend pokračujú majstrovstvá sveta Tureckou rally. V okolí Istanbulu nebude samozrejme chýbať ani populárny Petter Solberg, ktorý už má za sebou predsúťažný test, na ktorom doladil svoj Citroen C4 WRC.

„V Jordánsku som bol spokojný s Cé štvorkou tak na 97%, pretože sme mali problém s nedotáčavosťou na dvoch rýchlostných skúškach, kedy po prejazde riekou Jordan som cítil slabú priľnavosť na zadnej časti auta " hovorí úvodom Petter Solberg.

Harun Ozdemir

Solberg po dvoch pódiových umiestneniach myslí na víťazný turecký skalp. Dopomôcť by mu k tomu mala aj výhodná štartovná pozícia. „Mám veľmi dobrú pozíciu a ešte ktomu vydarený test. Verím si, že hneď od začiatku výrazne zaútočím, pôjdem ako najlepšie viem!"

Harun Ozdemir

Počas tureckej rally jazdci zavítajú do východnej oblasti od Istanbulu, ktorá je známa svojou krásnou ázijskou prírodou, bude to novinka a tak sa každý musí sústrediť na bezchybný rozpis.

Harun Ozdemir

„Budeme potrebovať kvalitný rozpis, aby sme sa dostali do rytmu hneď na úvodných prejazdoch, pretože tieto úseky vôbec nepoznám. Viem len to, že sú rýchle a bude sa treba na ne podstatne koncentrovať. Verím, že tu rýchlosť budeme mať," dodáva Mr. Hollywood.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri