Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Slovenský Rally Pohár pred štartom

Saturday, 30. 06. 2012 - 08:28, Daniel Mandzi   

Slovenský Rally Pohár pred štartom

ONLINE výsledky

V dnešné popoludnie odštartujú do svojich súťažných jázd aj posádky Slovenského Rally Pohára. Niektorých z nich sme sa opýtali, ako vidia svoj štart na týchto pretekoch.

Tibor Szabosi;67c8055.jpg

M.Pazderák: Mám veľký rešpekt pred Peklom, sú tam veľmi zradné úseky. V určitých pasážach by sa možno dalo podržať. Radi by sme došli do cieľa, máme tu veľkú konkurenciu, čiže uvidíme ako to v tejto konkurencii pôjde.

D.Chrenko: Je to oproti Topoľčanom zmena, je to ťažšie a veľmi zaujímavé. Určite bude na trati veľa štrku, tak snáď sa niekde nevysypeme. Cieľom je hlavne dôjsť do cieľa. Pódium by bolo pekné, ale zatiaľ asi nie je reálne.

T.Vrábel: Je to pekné, rýchle, rozbité a plné horizontov. Ideme sa povoziť, hlavne nech vydrží technika a rozum. Uvidíme, ako to dopadne.

J.Valluš: Trate sú veľmi pekné, sme spokojní, no hlavne nech neprší. Technika je pripravená, chceme vidieť cieľ a ísť domov celí.

Tibor Szabosi;67c8024.jpg

J.Kožej: Trate sú pekné, kúsok rozbité, ale fajn, páči sa nám to. Auto sme skontrolovali, všetko funguje. Je tu slušná konkurencia, chceme uspieť.

T.Polovka: Trate sú pekné, náročné. Cieľom je dôjsť na rampu, výsledkom sa necháme prekvapiť.

P.Deák: Trate sa nám páčia, sme zvedaví, ako to bude vyzerať. Zaujímavé sú najmä horizonty na druhej RS. Cieľom je prvá päťka abs.

J.Elexa: Trate sú pekné, zaujímavé, uvidíme aké to bude v súťažný deň. Chceli by sme byť aspoň v polovici poľa a trošku ponaháňať novšie autá. Tešíme sa na horizonty, sme plní očakávaní.

Tlačové stredisko HONKA IV. Rally Lubeník

partneri-podujatia-lubenik.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri