Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Školenie a testovanie disciplíny autokros

Wednesday, 12. 03. 2008 - 00:10, Martin Čánik

Školenie a testovanie disciplíny autokrosKaždoročne v mesiaci marec sa autokrosoví jazdci, súťažiaci a organizátori stretávajú na predsezónnom školení. Inak tomu nebude ani v tomto roku. Už túto nedeľu 16. marca sa školenie uskutoční v Lučenci, v priestoroch hotelu Novohrad, so začiatkom od 9:00. Prinášame vám podrobné informácie o tejto akcii. Autokrosové školenie je pre jazdcov, žiadajúcich o licenciu pretekára aj v tomto roku povinné. Nedeľňajší program začína o 9:00 prezentáciou účastníkov školenia. Od 10:00 začnú paralelne v dvoch sekciách prebiehať prednášky. V prvej, ktorá je určená pre jazdcov, bude prednášať šéf technickej komisie SAMŠ pán Róbert Lenner technické predpisy platné pre sezónu 2008. V druhej sekcii bude prebiehať porada členov autokrosovej komisie s organizátormi jednotlivých podujatí. Po skončení prednášky o technických predpisoch bude nasledovať prednáška o štandardných predpisoch platných pre autokros v sezóne 2008, ktorú bude viesť predseda autokrosovej komisie pán Peter Kotman. Popoludní je na programe diskusia. V úvode budú zosumarizované výsledky pôsobenia v sezóne 2007, ako aj hodnotenia jednotlivých usporiadateľov. Nasledovať budú všeobecné informácie týkajúce sa autokrosového kalendára, pôsobenia autokrosovej komisie, licencií a médií. Ďalším bodom diskusie bude voľba delegátov za autokros na valné zhromaždenie SAMŠ. Potom bude otvorená všeobecná moderovaná diskusia k ľubovoľným autokrosovým témam. Koniec diskusie bude zároveň aj posledným bodom oficiálnej časti školenia. Po obede bude ešte vytvorený priestor pre prípadné ďalšie otázky a neformálnu diskusiu.

Zároveň v tento deň bude od 12:00 prebiehať aj testovanie vozidiel v priestoroch servisu Autokomplex na športovej ulici v Lučenci. Testovanie bude trvať 5 hodín, teda do 17:00.


Nedeľa 16.3.2008 (hotel Novohrad, Lučenec)

09.00 - 10.00 Prezentácia
10.00 - 11.00 Technické predpisy p. Lenner
10.00 - 11.00 Porada usporiadateľov
11.30 - 12.30 Štandardné predpisy p. Kotman
12.30 - 13.30 Diskusia

M. Čánik




Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri