Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

S Igorom sa zvezie študentka zo Sniny

Wednesday, 29. 04. 2009 - 13:58, Erik Toček   

S Igorom sa zvezie študentka zo SninySúťaž portálu autosportfoto.sk v spolupráci s firmou Liqui Moly o zvezenie sa s Igorom Drotárom už pozná svojho víťaza.
Do redakcie prišlo množstvo odpovedí na tri otázky, ktoré záujemcov o atraktívnu výhru príliš nepotrápili. Všetci ste vedeli, že spolujazdcom Igora Drotára v Octavii WRC je Vladimír Bánoci. Rovnako ľahko ste si na internete zistili, že dovozcom výrobkov Liqui Moly do Českej republiky je firma Mann+Hummel. Len jedného z vás prekvapila posledná otázka k Igorovmu aktuálnemu štartu na okruhoch. Všetci, ktorí za Igorovo okruhové auto označili Audi TT DTM postúpili do žrebovania. Víťaz mal byť známy už včera na poludnie, no vyhlásenie výsledkov sa neočakávane zdržalo.

Erik Toček;997h4621.jpg

Samotný Igor vylosoval zo správnych odpovedí víťaza a svojho budúceho nádejného spolujazdca. Stala sa ňou Petra Švarcová z obce Dubné (okres České Budějovice). Petru víťazstvo veľmi prekvapilo a rozosmutnilo zároveň. Lieči si totiž práve zlomeninu ruky a je dočasne PN, čo jej zabránilo v ceste do Prešova. Sklamanie jej snáď vynahradí aspoň cena útechy v podobe trička a šiltovky s logom Liqui Moly a Igorovým podpisom.

Tibor Szabosi;_mg_6339.jpg

Žrebovať sa teda muselo nanovo a šťastie sa znovu usmialo na zástupkyňu nežnejšieho pohlavia. Jazdu vo WRC na sedadle navigátora vedľa Igora Drotára si bude môcť vychutnať slečna Elena Lavičková zo Sniny. Sympatická mladá dáma si svoju výhru „užije“ zajtra predpoludním na bližšie nešpecifikovanom mieste. Kamery portálu mediaracing.sk budú samozrejme pri tom a o pohľad na jej životnú jazdu teda nikto z vás nepríde.







Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri