Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

RUFA Šport vezie z Fínska druhé miesto

Sunday, 01. 08. 2010 - 21:44, Miroslav Majláth   

RUFA Šport vezie z Fínska druhé miesto

Už v priebehu uplynulého týždňa sme vás informovali o štarte slovenského RUFA Šport Teamu v rámci seriálu SWRC so švédskou posádkou Andersson - Fredriksson na Neste Oil Rally Finland. Dnes už je posádka v cieli súťaže, navyše s vybojovanou druhou priečkou v rámci seriálu SWRC.

Vladislav Maschl;img-9338-3.jpg

Posádka RUFA Šport Teamu Per Gunnar Andersson - Anders Fredriksson nastúpila na trať jubilejného 60. ročníku súťaže s vozidlom Škoda Fabia S2000. Už od začiatku sa aj napriek drobným technickým problémom s vozidlom zaradila medzi najrýchlejšie posádky bojujúce o body v rámci série SWRC, o čo hovorí aj tretie miesto na konci prvého dňa súťaže. V rámci druhého dňa súťaže sa napokon podarilo posádke RUFA Šport dostať na druhé miesto, ktoré udržali až do cieľa súťaže. Po výbornom a vyrovnanom výkone v rámci celej súťaže dojazdila nakoniec posádka Per Gunnar Andersson - Anders Fredriksson na desiatom mieste absolútneho poradia, pričom sa im navyše v rámci súťaže zaradenej do SWRC podarilo vybojovať striebornú priečku. Body získané za druhé miesto vo Fínsku zároveň posunuli Per Gunnara Anderssona na druhú priečku priebežného poradia seriálu SWRC.

Vladislav Maschl;img-8919-2.jpg

„S druhým miestom som veľmi spokojný. Juho Hänninen išiel počas celej súťaže naozaj perfektne. My sme sa najskôr trochu borili s problémami s nastavením auta, ale aj s defektmi, ale to asi všetci. Je to dobré,"
povedal v cieli Per Gunnar Andersson.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri