Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport s Grzybom pokračujú v zbieraní ocenení

Wednesday, 02. 01. 2013 - 14:09, Miroslav Majláth   

RUFA Šport s Grzybom pokračujú v zbieraní ocenení

Po zisku absolútneho majstra Slovenska v rally, ale aj druhého vicemajstra Poľska v rovnakej disciplíne, pokračuje slovenský RUFA Šport a jej poľský jazdec Grzegorz Grzyb v zbieraní vrcholných ocenení za sezónu 2012.


Tibor Szabosi;mg-1472.jpg

RUFA Šport - Peugeot Sport Polska a jej jazdec Grzegorz Grzyb okrem slovenských a poľských vrcholných umiestnení v sezóne 2012 získali aj tretie miesto v rámci podujatí FIA - Zóna Strednej Európy, pričom oceňovaní jazdci si prevzali poháre v Budapešti priamo z rúk prezidenta FIA Jeana Todta.

Jozef Pisch;1t1u5460-3.jpg

„Priznám sa, že o toto ocenenie mne aj celému nášmu tímu spočiatku akosi uniklo. Súťaže zaradené do seriálu Zóna Strednej Európy v rally sa totiž jazdia spoločne s ostatnými podujatiami v roku a akosi sme pozabudli pri tohtoročnom zbieraní bodov v Slovenskom, ale aj Poľskom majstrovstve a následných úspechoch počítať body získané v rámci FIA CEZ 2012. Napriek tomu som veľmi rád, že Grzegorz spoločne s našim tímom toto ohodnotenie získal. Vďaka samozrejme patrí nielen nášmu jazdcovi, ale aj všetkým partnerom, ktorí nás v rámci sezóny 2012 podporili," vysvetlil manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.

sponzori-2012-w.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri