Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport pred prvým podujatím Rally Miskolc

Wednesday, 26. 03. 2014 - 10:59, Public relations   

RUFA Šport pred prvým podujatím Rally Miskolc

Absolútny majster Slovenska v rally odštartuje tohtoročnú slovenskú sezónu na podujatí Vredenstein 20. Miskolc Rally. Vo farbách RUFA Šport Teamu budeme mať možnosť sledovať osvedčenú posádku Grzegorz Grzyb - Robert Hundla.

Dvojica ovenčená trojicou titulov absolútnych majstrov Slovenska v rally sa divákom v maďarskom Miskolci a jeho okolí predstaví s vozidlom Škoda Fabia S2000. „Na Rally Miskolc sme ešte nikdy v živote neštartovali, čiže táto súťaž bude pre nás absolútne nová. Myslím si, že bude veľmi záležať na dobre napísanom rozpise, keďže podľa videí, ktoré som pozeral z minulých rokov, sú tu oproti Rally Eger, ktorá bola v minulosti niekoľkokrát zapísaná do slovenského kalendáru, užšie cesty. Navyše prvú etapu absolvujeme za tmy, čo túto súťaž určite urobí poriadne ťažkou, ale nevadí, všetci máme rovnaké podmienky. Dúfam, že sa nám podarí slovenskú sezónu odštartovať tak dobre ako sa nám to podarilo v Poľsku na Rally Arlamow, kde som v spolupráci s Danielom Siatkowskim vyhral. Rally súťaže sú však nevyspytateľné a ak by to náhodou nevyšlo na víťazstvo, určite sa budeme snažiť nazbierať z tejto úvodnej súťaže čo možno najviac bodov a vyťažiť všetko čo sa len bude dať," opísal úvodnú súťaž sezóny Grzegorz Grzyb.

Jozef Pisch;1t1u0492-2.jpg

O úspechu svojej posádky nepochybuje ani manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman: „Myslím si, že zimná príprava vyšla dobre, čo dokázal Grzegorz aj v rámci úvodnej Poľskej súťaže. Technika je určite dobre pripravená, za čo by som sa rád poďakoval Mirovi Houšťovi a tímu jeho mechanikov. Pred Rally Miskolc nás ešte čaká krátky test, kde Grzegorz doladí podvozok Fabie S2000 a potom nám už ostane iba našej posádke poriadne držať palce. V Maďarsku sme niekoľkokrát triumfovali, ale zažili sme tu aj trochu sklamanie z odstúpenia, keď nefungovala technika ako by mala. Dúfam, že teraz zažijeme v Miskolci iba radosť. Rád by som poďakoval v úvode sezóny aj všetkým našim partnerom, ktorí stoja pri nás a celý RUFA Šport Team urobí všetko pre to, aby sme sa im odvďačili len najlepšími výkonmi."

Jozef Pisch;1t1u8975-2-1.jpg

Vredenstein 20. Rally Miskolc odštartuje už počas nadchádzajúceho piatku (28.3.2014) prológom na plochodrážnom štadióne, ktorý je síce pre všetkých prihlásených povinný, výsledky sa však do celkového hodnotenia započítavať nebudú. Naostro však súťaž odštartuje až v sobotu podvečer (29.3.2014), pričom harmonogram prvého súťažného dňa v sebe zahŕňa päť rýchlostných skúšok. V druhej etape, ktorá je v pláne v nedeľu (30.3.2014) čaká na súťažiacich rovnako päť rýchlostných skúšok, pričom meno víťaznej posádky bude známe o 17 hodine 30 minúte.

RUFA Šport, Miro Majláth

gg-miskolc-nahled.jpg

rufa-loga.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri